صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۶ - ۰۲ آبان ۱۳۹۹
آنا گزارش می‌دهد؛

رشد محبوبیت تحصیل آنلاین در دنیا/ دانشگاه‌ها برگزاری دوره های آنلاین مجازی رایگان را در دستور کار قرار داده‌اند

تحصیل آنلاین با شیوع ویروس کرونا در جهان توسعه روزافزون پیدا کرده است و حتی بسیاری از دانشگاه‌ها دوره‌های آموزش آنلاین رایگان برگزار می‌کنند.
کد خبر : 525177

گروه دانشگاه خبرگزاری آناپروین طالبیان؛ بررسی‌های بین‌المللی نشان می‌دهد که شیوع ویروس کرونا در جهان تمایل برای تحصیل آنلاین را افزایش داده است.


در تحصیل آنلاین دانشجویان می‌توانند بدون در نظر گرفتن محدودیت‌های جغرافیایی، دانشگاه مورد نظر خود را برای تحصیل انتخاب کنند.


بسیاری از دانشجویان بین المللی عنوان می‌کنند که تحصیل آنلاین سر جمع هزینه‌هایشان را کاهش داده است چراکه هزینه رفت و آمد و اسکان از مجموع هزینه‌ها کاسته می‌شود. پیش از این دانشجویان بین المللی برای تحصیل در دانشگاهی خارجی باید هزینه رفت و آمد و اسکان را نیز محاسبه می‌کردند چراکه در بسیاری از موارد هزینه این امور از شهریه‌های دانشگاهی بیشتر می‌شد.


دانشجویان بین المللی می‌توانند با فراهم کردن سخت افزارها و نرم افزارهای مناسب در محل سکونت خود به تحصیل بپردازند و مدرک تحصیلی پایان دوره را از دانشگاه مدنظر دریافت کنند.



یکی دیگر از مزیت‌های توسعه آموزش آنلاین در جهان افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو است، شاید پیش از این دانشجویان محدودتری امکان حضور در رشته‌های مختلف را داشتند، اکنون دیگر امکان تشکیل کلاس‌های چندین هزار نفری نیز وجود دارد، هر یک از دانشجویان از چهارگوشه جهان می‌توانند با استفاده از اینترنت در دوره مدنظر خود شرکت کنند و مهارت لازم را به دست آورند.


برنامه دانشگاه‌ها برای تحصیل آنلاین


بسیاری از دانشگاه‌ها جهان دوره‌های آنلاین برای دانشجویان بین‌المللی در نظر گرفته‌اند تا علاقه‌مندان به یادگیری بتوانند به این دوره‌های دسترسی داشته باشند. در این زمینه هر یک دانشگاه‌ها برنامه ویژه‌ای را در نظر گرفته‌اند.


در این میان دانشگاه‌های کانادا دوره‌های آنلاین 8 تا 12 ماهه برگزار می‌کنند تا دانشجویان در این مدت کم، تحصیل خود را به پایان برسانند. افرادی که در این دوره‌ها شرکت می‌کنند پس از پایان تحصیل می‌توانند از مزایایی نظیر دریافت ویزای کار کانادا استفاده کنند.


دوره‌های آنلاین رایگان


دانشگاه هاروارد نیز به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر جهان در ایام کرونا 67 دوره آنلاین رایگان برگزار کرد. مدت برگزاری این دوره‌ها یک تا 12 هفته بود. این دوره‌ها شامل برنامه نویسی، طراحی، تجارت، بهداشت و پزشکی بودند.


دانشگاه پرینستون نیز در زمینه علوم کامپیوتر، مهندسی، ریاضیات، علوم انسانی، علوم اجتماعی دوره آنلاین رایگان برگزار می‌کند.


دانشگاه ییل نیز در زمینه هنر و طراحی، بهداشت و پزشکی، علوم اجتماعی دوره آموزش آنلاین برگزار خواهد کرد. دانشگاه چینی هنگ کنگ در موضوعات علوم کامپیوتر، مهندسی، ریاضیات، علم و دانش، هنر و طراحی، علوم انسانی دوره آموزشی رایگان دارد.


جایگزینی آموزش آنلاین گوگل با دوره‌های دانشگاهی


در این میان بسیاری از وب سایت‌های غیردانشگاهی نظیر گوگل نیز تصمیم گرفته‌اند که دوره‌های آموزشی آنلاین برگزار کنند تا مردم سراسر جهان بتوانند از این امکان همگانی استفاده کنند. گوگل قصد دارد با راه‌اندازی این دوره‌ها علاقه مندان به تحصیل در جهان را از رفتن به دانشگاه بی‌نیاز کند.



شرکت‌کنندگان این دوره‌های می‌توانند در مدت 6 ماه تخصص مورد نیاز خود را کسب کنند. مجریان این برنامه در گوگل ادعا می‌کنند که این آموزش‌ها به اندازه 4 سال آموزش در دانشگاه‌هاست. همچنین اعلام شده که برای 100 هزار نفر بورسیه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود. مسئولان گوگل حتی تضمین شغلی به متقاضیان داده‌اند و اینکه به آنها در یافتن شغل کمک خواهند کرد.


برنامه ایران برای دانشجویان خارجی


در ایران نیز برنامه‌هایی برای دانشجویان بین‌المللی در نظر گرفته شده است، این دانشجویان مانند دانشجویان داخلی به آموزش مجازی دسترسی دارند. دانشجویانی که از کشور خارج شده‌اند نیازی به بازگشت ندارند می‌توانند از کشورهای محل سکونت خود در کلاس‌های آنلاین حاضر شوند. دانشجویان جدید نیز نیازی به حضور در ایران ندارند و می‌توانند از کشورهای مقصد برنامه‌های درسی خود را پیش ببرند.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر