صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۰۱ - ۰۲ آبان ۱۳۹۹

سازمان غذا و داروی آمریکا رمدسیویر را به عنوان درمان کرونا تأیید کرد

سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز داروی رمدسیویر را به عنوان درمان کرونا به شرکت گیلیاد ساینسز داد.
کد خبر : 525124

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از گزارش تارنمای آکسیوس، شرکت گیلیاد ساینسز (Gilead Sciences) روز پنجشنبه تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را برای این دارو به عنوان درمان کووید۱۹- دریافت کرد؛ این اولین و تنها دارویی است که این سازمان دولتی ایالات متحده به عنوان درمان کرونا تأیید می‌کند.


سازمان غذا و داروی آمریکا چند ماه پیش مجوز استفاده اضطراری از این دارو را با این استدلال که شواهدی مبنی بر کوتاه شدن دوره بهبود مبتلایان به کووید-۱۹ در اثر استفاده از این دارو یافت شده، به رمدسیویر داد.


«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نیز که ماه گذشته به کووید-۱۹ مبتلا شده بود، تأیید کرد که در زمان بستری در بیمارستان نظامی از این دارو به تجویز پزشکان استفاده کرده است.


این اقدام سازمان غذا و داروی آمریکا در حالی است که سازمان جهانی بهداشت این هفته با اشاره به نتایج یک آزمایش ۶ ماهه از درمان‌های کووید-۱۹ ، اعلام کرد: نتایج این مطالعه «شواهد قطعی» نشان داده است که تأثیر داروی «رمدسیویر» و «هیدروکسی کلروکین» در درمان موارد شدید کووید-۱۹ کم یا هیچ است.


مطالعات قبلی، استفاده از سه داروی دیگر هیدروکسی کلروکین، لوپیناویر و اینترفرون را رد کرده بود. اما یافته‌های آزمایش بالینی داروی رمدسیویر که توسط مؤسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH) در ماه آوریل انجام شد، نشان می‌داد استفاده از این دارو سرعت بهبودی افراد مبتلا به موارد شدید کووید-۱۹ را تسریع می‌کند.


شرکت آمریکایی Gilead Sciences سازنده داروی رمدسیویر، با انتشار خبر نتایج مطالعه سازمان جهانی بهداشت، شاهد افت قیمت سهام خود بود. این شرکت در بیانیه ای اعلام کرد: داده‌های این مطالعه متناقض به نظر می‌رسند. این یافته‌ها زودهنگام هستند. این شرکت به نتایج سایر مطالعات، مانند مطالعه موسسه ملی بهداشت آمریکا اشاره کرد که مزایای این دارو را تایید کرده بود. 


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر