صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۰۲ آبان ۱۳۹۹
به‌دست محققان صورت گرفت؛

کشف واکسنی برای کاهش اثرات بیماری آلزایمر

دانشمندان با هدف قرار دادن سلول‌های عصبی مغز واکسنی برای کاهش اثرات بیماری آلزایمر را کشف کردند.
کد خبر : 524947

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، صدها هزار نفر در جهان از بیماری آلزایمر را رنج می‌برند و این بیماری یکی از شایع‌ترین مشکلات در سالمندان است. اکنون دانشمندان در تلاش هستند که با استفاده از ظرفیت‌های سلول‌های مغزی واکسنی برای کاهش اثرات بیماری فراموشی(آلزایمر) را طراحی کنند.


متخصصان در فرایند تولید این واکسن از پلاکت‌هایی سلول‌های مغزی استفاده می‌کنند. نمونه‌های اولیه این واکسن نمره‌های قابل قبولی را در آزمایشات ‌به‌دست آورده است.  نکته قابل توجه در مورد این واکسن آلزایمر نداشتن عوارض جانبی است. یعنی بیماری که این واکسن به او تزریق شده دچار هیچ گونه التهام مغزی نمی‌شوند.


چوانهای کائو یکی از متخصصان فعال در پروژه ساخت واکسن آلزایمر گفت: «این واکسن سیستم ایمنی مغر را تقویت کرده و باعث می‌شوند حافظه افراد دچار ضعف نشود. در این واکسن مانند همه واکسن‌های مواد سمی ضعیف شده وجود دارد ولی آسیبی به مغز وارد نمی‌شود.»



تا این لحظه دانشمندان واکسن آلزایمر را روی موش‌ها آزمایش کردند و امیدوارند با تمام شدن آزمایش‌های حیوانی به زودی وارد فاز انسانی شوند. تعدادی از محققان حاضر در این پروژه مدعی شدند واکسن آلزایمر نه تنها بیماری فراموشی را درمان می‌کند بلکه عملکرد عادی مغز در قسمت‌های مختلف را نیز برمی‌گرداند.


در سال 2002 گروهی از دانشمندان تلاش کردند که نوعی واکسن برای بیماری آلزایمر را طراحی کنند ولی در آن زمان دارو اثرات ناخوشایندی از خود نشان داد و نتوانست مجوزهای لازم را از سازمان‌های بهداشتی دریافت کند. اکنون بیماران زیادی در سراسر امیدوار هستند به زودی به این دارو دسترسی پیدا کنند.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر