صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۲ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر:

ترویج و نهادینه‌سازی پوشش ایرانی اسلامی نیازمند تولید فکر است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر گفت: باید برای ترویج و نهادینه‌سازی پوشش ایرانی اسلامی فکر و فصل مشترکی بین دستگاه‌های اجرایی و طراحان مد و لباس ایجاد کرد.
کد خبر : 524748

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، پیمان ولی‌پور در جلسه اجرایی‌شدن تفاهم‌نامه چهارجانبه با موضوع مجموعه همکاری‌های ایجاد زنجیره «علم و فناوری، مهارت، تولید محصول، تجاری‌سازی» در راستای تحقق مدل اقتصاد مقاومتی با محور «پوشاک اسلامی ایرانی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به پیشینه و همت دانشجویان طراحی دوخت این واحد دانشگاهی برای ارائه الگوی لباس ایرانی اسلامی اشاره و اظهار کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی باید برای ابقا و احیای هرچه بیشتر مقوله عفاف و حجاب که از فرهنگ دیرینه ایرانی  اسلامی سرچشمه می‌گیرد، تلاش کنند.


وی چینش جدید مجلس شورای اسلامی در یازدهمین دوره را یادآور شد و افزود: مجلس شورای اسلامی جدید با حضور چهره‌های جوان رنگ و بوی انقلابی گرفته و آنچه که در رسالت خود در حوزه‌های انتخابیه مطرح کردند، باروری سیستم اقتصادی و سیاسی کشور در گام دوم انقلاب است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر بیان کرد: با توجه به برخورداری از یک مجلس انقلابی و اینکه قرار شده عرصه جدیدی را جلوی روی ملت همیشه در صحنه بگذاریم، وظیفه ما این است که خوراک مناسبی را تدارک ببینیم و اعلام نیاز کنیم.


ولی‌پور با اشاره به فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب عنوان کرد: در این باب کتابی در دست چاپ است، باید منویات رهبری در حوزه پوشش ایرانی اسلامی را چند بار مطالعه کرده و کاربردی کنیم، بحث حجاب و عفاف یکی از مقوله‌های مهم و سیستم و ساختار آن در کشور ما متفاوت با کشورهای دیگر است.


وی با توجه به دغدغه‌مندی فعالان امر به معروف و نهی از منکر در احیای مقوله عفاف و حجاب توضیح داد: اگر به کشور ترکیه نگاه کنیم؛ آنچه که در تلویزیون می بینیم به‌عنوان یک کشور لائیک نشان داده می‌شود؛ اما در درون این کشور مسلمان‌هایی هستند که فقط گِردی صورت‌شان مشخص است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر ادامه داد: در استانبول که مهد بازار و فرهنگ غربی است، هنگام نماز ظهر، نماز می‌خوانند، اینجا پارادوکسی از غرب‌زدگی و مذهب وجود دارد، باید فصل مشترکی ایجاد کنیم.


ولی‌پور به جایگاه و نقش رسانه ملی در بحث ترویج و نهادینه‌سازی پوشش ایرانی اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: در تبلیغات تلویزیونی باید این مهم دیده شود.


وی جایگاه حوزه‌های علمیه در بخش تولید فکر درباره عفاف و حجاب را یادآور شد و اضافه کرد: حوزه‌های علمیه خواهران و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید ایده‌ها و خواست جامعه متدینان، خانواده‌های مذهبی، طلاب و ... را در موضوع عفاف و حجاب به طراحان دوخت منتقل کنند.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر