صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۸ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹

طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت آهو در ویکی آنا

گوشت حیوانات وحشی که در طبیعت زندگی می کنند دارای چربی کمتری است که همین امر باعث شده این گوشت طرفداران زیادی داشته باشد.
کد خبر : 524676

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،​ گوشت آهو فوق العاده خوشمزه است و شاید بتوان گفت که طعمی نزدیک به طعم گوشت گاو و گوسفند دارد.


گوشت آهو به دلیل قوت بسیاری که دارد مصرف آن برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه میشود.


 


خواص و مضرات گوشت آهو



  • برای افزایش توده عضلانی باید پروتئین زیادی مصرف کنید و گوشت گوزن و آهو هم نسبت به گوشت گاو و گوسفند پروتئین بیشتری دارد.

  • گوشت گوزن و آهو دارای ویتامین ب6 است که برای بیماران دیابتی و تنظیم سطح قند خون آن ها بسیار مفید میباشد.

  • گوشت آهو نسبت به گوشت گوسفند سبک‌تر و زود هضم‌تر است.

  • مصرف گوشت آهو میتواند درد قاعدگی را کاهش بدهد و به همین دلیل خانم ها باید توجه ویژه ای به مصرف این گوشت داشته باشند.

  • گوشت آهو به دلیل داشتن آهن زیاد باعث تنظیم شدن فعالیت آنزیم ها می شود.

  • یکی دیگر از فواید گوشت آهو چربی کم آن است. مصرف غذا های چرب از دلایل اصلی حمله قلبی بشمار میرود و راه مقابله با این مشکل اصلاح رژیم غذایی و مصرف مواد غذایی کم چرب است. مصرف مداوم گوشت گوزن میتواند کلسترول بد خون را کاهش و کلسترول خوب را افزایش دهد.

  • مصرف گوشت آهو میتوانید مقاومت سیستم ایمنی بدن را در برابر آلودگی ها افزایش دهد و به همین دلیل میتواند از ریه ها و سلامت آن ها مراقبت کند.

  • مناسب افراد با مزاج سرد و تر است.




  • یکی دیگر از خواص گوشت آهو این است که از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

  • با توجه به این که گوشت آهو دارای ویتامین های بسیاری می باشد و مادران باردار وظیفه غذارسانی به فرزند خود را نیز دارند برای تامین مقدار مناسبی از این ویتامین های مورد نیاز بدن ، خوردن گوشت آهو و گوزن توصیه شده است.

  • گوشت آهو باعث سلامت ریه ها می شود، زیرا سیستم ایمنی بدن را در برابر آلودگی ها افزایش می دهد.

  • در جریان یک تحقیق علمی معتبر مشخص شد که گوشت آهو در میان دیگر گوشت های قرمز بدلیل داشتن کمترین میزان کلسترول، از همه سالم تر است.

  • گوشت آهو دارای مقادیر بیش تری آهن نسبت به گوشت گاو دارد و آهن موجود در این گوشت کمک زیادی به بدن می کند تا دچار کم خونی نشود.

  • برای سلامت عروق استفاده از موادی که دارای ویتامین هایی نظیر ب3، ب6 و ب12 می باشد توصیه شده است. وجود این ویتامین ها در بدن مانع آسیب دیدن سلول های بدن می شود . با توجه به این که همه این ویتامین ها به مقدار زیادی در گوشت آهو و گوزن دیده می شود لذا جلوگیری از تنگی عروق از جمله خواص گوشت آهو محسوب می شود.

  • گوشت آهو با خشک کردن رطوبات، سبب درمان بیماری های سرد بلغمی می‌شود.

  • برای اعصاب مفید است.

  • مداومت بر گوشت آهو در افراد لاغر و با مزاج خشک مناسب نیست زیرا سبب تشدید لاغری و خشکی آن‌ها می‌گردد.

  • برای گرم مزاجان مضر است، چون باعث سردرد می‌شود.

  • برای افرادی که به قولنج مبتلا هستند، مفید نیست.



طبع گوشت آهو چیست؟


مزاج آن گرم و خشک است.



مصلح گوشت آهو چیست؟


اصلاح گوشت آهو به این نحو است:


یا با روغن بریان کنند و گشنیز خشک بر آن بپاشند،


یا اول در آب بپزند سپس با روغن سرخ کنند.


گشنیز، مرزه و سماق مصلح گوشت آهو و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.


 


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر