صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۳ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹
سعیدیان:

واگذاری پروژه‌ها براساس سوابق مهندسان صورت می‌گیرد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران گفت: مهندسان ما در طرح اقدام ملی مسکن حضور دارند و مردم می‌توانند تفاوت کیفیت مسکن مهر با طرح اقدام ملی را به دلیل مهندسی سازی این طرح مشاهده کنند.
کد خبر : 523980

به گزارش خبرنگار حوزه مسکن و شهرسازی گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، سعید سعیدیان در بخش دیگری از این نشست به سوالات خبرنگار پاسخ داد.


وی درباره گودهای رهاشده ساختمانی شهرتهران افزود: ۲۸۰ گود رها شده در تهران داریم که ۱۰۰ گود آن پرخطر است و ضرورت دارد هر چه سریع‌تر برای آن فکری شود. شهرداری وارد این ماجرا شده و به صاحبان این املاک هشدار جدی داده است.


رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در خصوص ریزش گود خیابان ابوذر منطقه ۱۷ تهران تصریح کرد: متأسفانه ریزش این گود ساختمانی خسارات جانی و مالی داشت. مهندس ناظر کاری جز گزارش دادن نمی‌توانست انجام دهد و هنگام ریزش نیز در محل پروژه حضور داشته است. وی سه بار پیش از این هشدار داده بود، این در حالی است که مهندس ناظر ابزاری چون اطلاع دادن به شهرداری ندارد، ولی مهندس ناظر را دستگیر کرده‌اند و در زندان است.


سعیدیان همچنین مطرح کرد: وقتی گودی برداشته می‌شود همه مهندسان ناظر اصرار دارند که هر چه سریع‌تر پروژه از حالت گود خارج شده و وارد ساخت شود، ولی در این پروژه، مالک درخواست تجمیع با واحدهای دیگر را داده بود که شهرداری موافقت کرده بود، لذا پروژه در حالت گود، طولانی مدت باقی ماند.


وی درباره تخلف ۴۰ میلیارد تومانی سال ۹۴ گفت: این مبلغ را هیئت مدیره وقت سازمان نظام مهندسی تهران برای یک پروژه بافت فرسوده در بانک خصوصی وابسته به شهرداری تهران سرمایه گذاری کرده بود که این پروژه با شکست روبرو شد و بانک مذکور نیز این پول را به عنوان وثیقه برداشت کرد.


رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران گفت: در حال حاضر دادگاه ۴۰ میلیارد تومان را بلوکه کرده و نه بانک مذکور می‌تواند آن را برداشت کند و نه سازمان نظام مهندسی؛ با این حال همچنان سود متعلقه به این ۴۰ میلیارد تومان طبق محاسبه بانک مرکزی به حساب سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران واریز می‌شود.


سعیدیان با بیان اینکه ۵۵۰ هزار مهندس عضو نظام مهندسی کشور هستند، تاکید کرد: این سازمان بزرگترین NGO کشور بوده و در تهران ۱۲۰ هزار مهندس عضو آن هستند اما عرصه کار برای آنها فراهم نیست و اکثراً در خارج از حیطه تحصیلی خود اشتغال دارند.


وی در خصوص امضا فروشی گفت: این تخلف به معنای مصطلح آن وجود ندارد و دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌هایی که داریم مبنی بر واگذاری پروژه‌های بزرگ‌تر و متراژ بیشتر منجر به امضا فروشی شده است، از این‌رو با همکاری معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، اصلاحاتی در شیوه‌نامه‌ها در دست اقدام است تا افراد بر اساس سوابق کاری پروژه دریافت کنند.


رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر تخفیف خدمات نظام مهندسی برای پروژه‌های طرح ملی مسکن عنوان کرد: تفاهم‌نامه‌ای با وزارت راه و شهرسازی امضا شده و کسانی که در این پروژه‌ها وارد شوند، ۵۰ درصد تخفیف خدمات دریافت می‌کنند اما در ازای آن ۵۰ درصد از ظرفیت آن شرکت اشغال خواهد شد.


سعیدیان گفت: ضمن اینکه مهندسان ما در طرح اقدام ملی مسکن حضور دارند و مردم می‌توانند تفاوت کیفیت مسکن مهر با طرح اقدام ملی را به دلیل مهندسی سازی این طرح مشاهده کنند.


انتهای پیام/4133


انتهای پیام/

ارسال نظر