تأثیر مثبت تماس تلفنی نسبت به پیام متنی
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا از مجمع جهانی اقتصاد، محققان معتقدند تماس تلفنی با افراد نسبت به پیام دادن تأثیر مثبتی دارد و باعث میشود احساس ارتباط بیشتری داشته باشیم. همچنین آنها میگویند صحبت کردن با تلفن آسانتر از چیزی است که تصور میکنیم.
کارمندان معتقدند درپی شیوع کرونا و اعمال دورکاری توسط شرکتها و کسبوکارهای مختلف، تنهایی و ارتباطات به بزرگترین چالش آنها تبدیل شده است.
اما آیا تغییر نحوه ارتباطگیری میتواند به ما کمک کند حس بهتری داشته باشیم؟
محققان آمریکایی دریافتند که بیشتر مردم برای ارتباط با دیگر افراد، ارسال پیام متنی را نسبت به تماس گرفتن ترجیح میدهند.افراد معمولاً تصور میکنند تماس تلفنی حس ناخوشایندی دارد و از طرف دیگر حس ارتباط ناشی از آن را دستکم میگیرند.
محققان در مطالعه خود، از افراد پرسیدند که برای ارتباط مجدد با یک دوست قدیمی چه نوع ارتباطی را ترجیح میدهند. بیشتر افراد پاسخ دادند ترجیح آنها استفاده از ایمیل یا پیامک است و تماس گرفتن بهنوعی حس ناخوشایندی دارد. سپس از نیمی از آنها خواسته شد با یک دوست قدیمی تماس بگیرند، و مابقی نیز ایمیل یا پیامهای متنی ارسال کردند. محققان دریافتند هیچ تفاوتی در میزان حس ناخوشایندی افرادی که تماس گرفتند و آنهایی که پیام متنی یا ایمیل فرستادند وجود ندارد. همچنین برخلاف تصورات شرکتکنندگان، آنهایی که تماس تلفنی برقرار کردند نسبت به دیگر افراد احساس ارتباط بیشتری داشتند.
روابط اجتماعی نقش اساسی در خوشحالی و بهزیستی ما دارند. این روابط همچنین بخش بنیادی مشاغل و کسبوکارها به شمار میآیند. ازاینرو محققان معتقدند ارسال ایمیل و پیام متنی جایگاه خود را دارد، اما افراد باید بیشتر تماس تلفنی برقرار کنند.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/