صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۵ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹
به صورت برخط و مجازی؛

اولین جلسه امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد

اولین جلسه امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به صورت برخط و مجازی برگزار شد.
کد خبر : 523595

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اولین جلسه امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به صورت برخط و مجازی برگزار شد، در این جلسه از ۱۹ واحد استان تهران این دانشگاه حضور داشتند.


در ابتدای این جلسه معصومه بهرامی مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: سعی ما بر این بود که این جلسه به صورت حضوری برگزار شود، اما به علت محدودیت‌هایی که شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است؛ این جلسه به صورت مجازی  و برخط برگزار شد که با بهبود شرایط جلسه‌ای حضوری برگزار خواهیم کرد‌.


وی با اشاره به اینکه بیش از نیمی از دانشجویان و درصد قابل توجهی از استادان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی را بانوان تشکیل می‌دهند، افزود: با توجه به مطالبات رهبری و مصوبات شورای عالی فرهنگی، دفتر امور زنان و خانواده ریاست استان در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد.


کشف توانایی افراد با نیاز‌های ویژه در واحد فرشتگان


در ادامه این جلسه فرزانه اشراقی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فرشتگان گفت: واحد فرشتگان تازه تاسیس و ویژه دانشجویانی است که نیازه‌های ویژه‌ای دارند که با کمک دفتر اموز زنان و خانواده می‌توانیم توانایی‌های این افراد را کشف و نیازهای آنان را برطرف کنیم. 


وی با بیان اینکه راه‌اندازی شوراهای راهبردی یکی از مهمترین اهداف دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی است، افزود: باید اساتید دغدغه‌مند را شناسایی کنیم و از طرح‌ها و ایده‌های آنها در امور بانوان و خانواده بهره مند شویم.


وی ادامه داد: هریک از واحدهای دانشگاهی دارای چالش‌ها و ظرفیت هایی است که با همکاری این اساتید می‌توانیم این چالش‌ها را برطرف و از ظرفیت‌های موجود به خوبی استفاده کنیم.


جای خالی اتاق فکر در دانشگاه‌ها


در ادامه این جلسه الهه وکیلی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند اظهار کرد ارائه مشاوره به دانشجویان از جمله مسائلی است که در گروه معارف این واحد دانشگاهی همواره مطرح است.


وی با تاکید بر لزوم راه‌اندازی اتاق فکر بین مسئولان، دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه گفت: در محیط‌های کار دغدغه‌های زیادی برای بانوان وجود دارد؛ از همین رو لازم است حلقه‌های ارتباطی بین اعضای هیئت‌علمی،  مسئولان و دانشجویان ایجاد کنیم.


 وکیلی ادامه داد: می توانیم از کارمندان و اعضای هیئت علمی و استادان دانشگاه آزاد اسلامی دعوت کنیم تا در این اتاق فکرها حاضر شوند و مسائل و مشکلات خود را مطرح کنند، همچنین دانشجویان دختری که در رابطه با دانشگاه و خانواده‌های خود مشکلاتی را دارند، می توانند در جلسات این اتاق فکر شرکت کنند که این مشکلات با مسئولان مطرح و در راستای برطرف شدن آنها گام‌هایی برداشته شود.


در ادامه این جلسه فاطمه فروهی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس مطرح کرد: در این واحد دانشگاهی یک گروه در فضای مجازی توسط معاونت فرهنگی دانشگاه راه اندازی شده است که هیئت اندیشه ورز فرهنگی در آن حضور دارند همچنین گروهی جهت پیگیری امور بانوان راه اندازی شده است.


در پایان این جلسه بهرامی از حاضرین جلسه خواستار تهیه گزارشی از ظرفیت‌های هریک از این واحدها و شناسایی اساتید دغدغه‌مند شد.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر