صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۳ - ۰۶ آذر ۱۳۹۴

محمدرضا خاتمی: برای جلوگیری از نفوذ باید مردم را غریبه ندانیم

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت:‌ در کشوری که شفافیت وجود نداشته باشد، نفوذ به وجود می‌آید. ما اگر می‌خواهیم راه نفوذ را ببندیم باید شفافیت داشته و مردم را غریبه ندانیم.
کد خبر : 52329

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، به نقل از ایسنا، محمدرضا خاتمی صبح امروز-جمعه- در بیست و دومین نشست مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران با اشاره به اینکه قدمت نفوذ به تاریخ بشریت باز می‌گردد، زیرا انسان‌ها همواره می‌خواهند بر هم نفوذ و تسلط داشته باشند، اظهار کرد: باید نسبت به مسأله نفوذ دشمن هوشیار باشیم.


وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر کسی بخواهد نفوذ کند چه می‌کند؟ آیا مداخله نظامی، اقتصادی یا جاسوسی جایی دارد؟ اگر آمریکا، سوریه یا اسرائیل بخواهد نفوذ کند چه می‌کند؟ آنها اگر بخواهند نفوذ کنند در بین مسئولان نفوذ می‌کنند. آیا نفوذ دشمن غیر از این بود که رئیس جمهوری را روی کار بیاورد که 700 میلیون دلار را به باد فنا بدهد و منابع کشور را غارت کند و همه دنیا را علیه ما متحد کند؟


خاتمی با اشاره به اینکه نفود دشمن یک واقعیت است تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم از نفوذ استفاده جناحی کنیم. باید به صورت علمی مساله نفوذ را بررسی کنیم. هشت سال گذشته نشان داد که چگونه دشمن می‌تواند در کشور نفوذ کند. اکنون وقت آن است که به صورت علمی و دقیق به مسأله نفوذ بپردازیم نه آنکه از آن در دوره انتخابات استفاده جناحی کنیم.


خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حضور چهره‌های آگاه و فعال همواره موجب باقی ماندن امید می‌شود، افزود: ما به روزهای خوب امیدواریم. سال 88 بسیاری از ما فکر می‌کردیم که دوران آرمان‌های انقلاب تمام شده و انقلاب به سرنوشت سایر انقلاب‌ها دچار می‌شود اما در کمتر از چهار سال ثابت شد که نهال انقلاب محال است که از ریشه کنده شود زیرا این نهال بر اساس آزادی و حرمت انسانی ایجاد شده است و به راحتی نمی‌توان آن را خشکاند.


وی همچنین با اشاره به اینکه بنایی که در انقلاب گذاشته شده امکان تسلط دیدگاه‌ها متحجرانه و مستبدانه را نمی‌دهد، خاطرنشان کرد: انقلاب ما نه برای قدرت‌طلبی و جنگ قدرت بلکه برای استقرار آزادی صورت گرفت، اما متاسفانه شاهدیم که بعد از انقلاب دچار برخی سوءبرداشت‌ها یا سوء رفتارها هستیم.


خاتمی در پایان اظهار کرد: مردم ما با خواندن فلسفه سیاسی به انقلاب روی نیاوردند بلکه مذهبیون در دوران مبارزات انقلابی تاکید می کردند که ما خواستار حکومتی هستیم که مظهر آن حضرت علی(ع) است و آنچه پایه انقلاب بود رفتار پیامبر‌(ص) و ائمه‌(ع) بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر