صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۸ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹
معاون دانشگاه آزاد اسلامی ساوه:

ائمه(ع) در شرایط حساس اسلام و قرآن را از تحریف نجات دادند

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: یکی از ضرورت‌های وجود ائمه دین و نقش برجسته آن بزرگواران پس از رسول اکرم(ص) این بوده که در شرایط حساس و خطرناک، اسلام و قرآن را از تحریف نجات دادهند.
کد خبر : 523235

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساوه، جواد نصر به‌منظور بازدید و بررسی مسائل و مشکلات مدارس دخترانه سما در مجتمع دخترانه سمای  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه حاضر شد و در مراسم سالروز گرامیداشت رحلت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام که به همت دبیرستان دوره دوم دخترانه سما و با حضور مدیران و معاونان مدارس دخترانه سما تشکیل شد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی حاضر شد.


نصر در این مراسم به ضرورت وجود ائمه دین پس از رسول خدا(ص) اشاره و بیان کرد: یکی از ضرورت‌های وجود ائمه دین و نقش برجسته آن بزرگواران پس از رسول اکرم(ص) این بوده که در شرایط حساس و خطرناک، اسلام و قرآن را از تحریف نجات داده‌اند که تا به امروز سینه به سینه برای ما انتقال یافته است.


این مسئول با توجه به اوصاف حسنه رسول اکرم(ص) اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم پیامبرش را به‌عنوان بشارت‌دهنده به سوی بهشت، انذارکننده از جهنم و از همه مهم‌تر دعوتگر به‌سوی خدای یکتا معرفی کرده است.


وی ادامه داد: حضرت پیامبر(ص) با شاخص‌های مهم که خداوند در وجود نازنینش قرار داده بود، هرگز تسلیم مشکلات، پیشامد و حوادث روزگار نشد و در انجام وظیفه بزرگ رسالت الهی لحظه‌‌ای کوتاهی نکرد  و در برابر استدلال و وعده‌های مشرکان مانند سد آهنین ایستاد و فریاد زد «به خدایی که جان محمد در دست اوست، اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بدهید، از هدفم دست برنمی‌دارم».


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه افزود: ایمان محکم به خدا، نترسی و شجاعت، اراده قوی و اخلاق و برخورد حسنه از مهم‌ترین شاخص‌های پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم بود که وی را در انجام وظیفه دعوتگری محکم و استوار نگاه داشت.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر