صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹

هوش مصنوعی سرطان ریه را تشخیص می‌دهد

دانشمندان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی نتایج چشمگیری در تشخیص و درمان سرطان ریه به‌دست آوردند.
کد خبر : 523126

 به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، مطالعه جدیدی توسط پزشکان کره‌ای و آمریکایی نشان می‌دهد فناوری هوش مصنوعی می‌تواند نقش بسیار مؤثری در تشخیص سرطان ریه داشته باشد. پیش از این بارها از این فناوری در رشته‌های مختلف پزشکی استفاده شده و موفقیت‌های زیادی نیز به دست آمده است.


به طور معمول پزشکان برای تشخیص سرطان ریه در بدن افراد مبتلا از رادیوگرافی استفاده می‌کنند ولی در روش جدید علاوه بر رادیوگرافی از فناوری هوش مصنوعی برای بررسی عکس‌های گرفته شده از قفسه سینه بیمار نیز استفاده می‌شود. در واقع الگوریتم‌های هوش مصنوعی در کنار دانش پزشکان قرار گرفته و برای تشخیص و درمان دقیق بیماری به آن‌ها کمک می‌کنند.



دانشمندان حاضر در پروژه تشخیص سرطان ریه با بهره‌گیری از فناوری هوش مصنوعی نرم‌افزار خاصی را برای شناسایی نقاط آلوده به سرطان در ریه طراحی کردند. بیش از 5 هزار و 400 نمونه تصویر قفسه سینه افراد مشکوک به سرطان ریه به وسیله نرم‌افزار مجهز به هوش مصنوعی بررسی شد و در کمال شگفتی نتایج دقیقی در تشخیص بیماری به دست آمد.


یافته‌های پزشکان نشان می‌دهد فناوری هوش مصنوعی در بررسی تصاویر رادیوگرافی دقتی بیش از 94 درصد دارد. گروه‌های مختلف پزشکی از کشورهای گوناگون دنیا ابراز امیدواری کردند که به‌زودی برای تشخیص سریع بیماری سرطان ریه از هوش مصنوعی استفاده شود. قطعاً اگر این بیماری به سرعت و به طور دقیق تشخیص داده شود، می‌توان جان بیماران زیادی را نجات داد.


انتهای پیام/4144/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر