صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۳۵ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹

اطلاعاتی از آخرین وضعیت ماهواره های ایرانی+ فیلم

سایت وزارت ارتباطات با انتشار ویدیویی از پشت سر گذاشتن مراحل نهایی ساخت و آزمایش فنی ماهواره های ایرانی پیش از تزریق به مدار‌های فضایی، خبر داد.
کد خبر : 522849

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مدتی است که ویدئو‌هایی تحت عنوان «ایران هوشمند» منتشر می‌کند که در این ویدئو‌ها به تازه‌های فناوری و تولیدات داخلی و بومی این وزارتخانه می‌پردازد. اخیراً این سایت، سیزدهمین قسمت از این سلسله ویدئوها را در سایت منتشر کرد. این ویدئو درباره دو ماهواره جدید و بومی ایرانی به نام‌های «پارس۱» و «ناهید۲» است.


بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی وزارت ارتباطات، ماهواره‌های «پارس۱» و «ناهید۲» آخرین مدل از ماهواره‌های ایرانی، در حال پشت سر گذاشتن مراحل نهایی ساخت و آزمایش فنی پیش از تزریق به مدار‌های فضایی هستند. در این ویدئو خبر ساخت ماهواره‌های تمام ایرانی «پارس۱» و «ناهید۲» توسط پژوهشگران پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات ارائه شده و این دو ماهواره را مورد بررسی قرار داده است.


ماهواره «پارس۱»، به‌عنوان یک ماهواره سنجشی قرار است با استفاده از دوربین رزولوشن بالا و توان تفکیک ۱۵ متری، از تمام نقاط کشور عکس‌برداری کند و با استفاده از فرستنده پرقدرت مخابراتی عکس‌های خود را از مدار ۵۰۰ کیلومتری سطح زمین به ایستگاه‌های زمینی ارسال کند. این تصاویر قرار است برای پایش اراضی کشاورزی و جنگل‌ها، بررسی وضعیت دریاچه‌ها و تخمین وسعت مخاطرات طبیعی همچون آتش‌سوزی‌ها و سیل مورد استفاده قرار گیرد. دقت تصاویر «پارس۱» آن‌قدر زیاد است که می‌شود از فضا فهمید حوض وسط میدان فردوسی پایتخت پر است یا خالی.


ماهواره «ناهید۲» یک میکرو ماهواره مخابراتی با وزن ۱۱۰ کیلوگرم است که از زمین قابل هدایت و کنترل است و می‌تواند در ارتفاع ۵۵۰ کیلومتری از سطح زمین به مدت دو سال شناور باشد.


هر دو این ماهواره‌ها در پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات ساخته و مراحل آزمایش‌های تخصصی را در آزمایشگاه‌های پیشرفته خلاء حرارتی، ارتعاشات، اندازه‌گیری خواص جرمی، سازگاری الکترومغناطیس و... را پشت سر گذاشته‌اند.


در ادامه ویدئویی از جدیدترین اطلاعات منتشر شده درخصوص این دو ماهواره را مشاهده می‌کنید:





منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر