صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹
در مسیر نخبه‌پروری 13/ آقامحمدی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

باشگاه پژوهشگران جوان چگونه کارآفرینی می‌کند؟/ مسابقات روباتیک سنندج آبان 99 برگزار می‌شود

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج تأکید کرد: باید با کشف استعدادهای جوان، تقویت کار گروهی و مهارت و تیم‌سازی به کارآفرینی کمک کنیم.
کد خبر : 522689

علی آقامحمدی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح روند راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و فعالیت‌ها و دستاوردهای این باشگاه اظهار کرد: این باشگاه از سال 1382  فعالیت خود را آغاز کرد و حوزه فعالیت آن ارائه طرح‌های پژوهشی  در زمینه‌های کشاورزی، دامپزشکی و فنی و مهندسی با خروجی تولید مقاله بوده است.




**بیشتر بخوانید:


انجمن‌های علمی بازوی متحرک باشگاه پژوهشگران هستند


«فیلتر غیرقابل تعویض» اتومبیل تولید شد/ ساخت بتن با قابلیت‌های ویژه


طراحی و ساخت دستگاه CNC و برد الکترونیکی توسط پژوهشگران جوان




وی اضافه کرد: علاوه بر این، فعالیت‌های پژوهشی انفرادی  چاپ مقاله شامل ISI ، Wos، مقالات علمی و پژوهشی وزارتین و شرکت در همایش ملی و داخلی از دیگر فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج بوده است.


رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با تشریح فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان عنوان کرد: ازجمله این فعالیت‌ها می‌توان برگزاری  چند دوره مسابقات روباتیک در سال‌های گذشته و چند دوره همایش ملی محیط زیست را نام برد.


تاریخ برگزاری مسابقات روباتیک چه زمانی است؟


آقامحمدی بیان کرد: سال گذشته نیز کلاس‌های آماده‌سازی تیم‌ها برای یک مسابقه استانی برنامه‌نویسی الگورتمیک در دو محور دانش‌آموزی و دانشجویی برگزار و مقرر شد هفتم اسفند 98 مسابقات برگزار شود؛ اما با شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.


وی با بیان اینکه تاریخ برگزاری مسابقات روباتیک آبان 99 است، متذکر شد: این مسابقات به‌صورت مجازی برگزار می‌شود؛ همچنین چهار تیم برای شرکت در مسابقه خرپای ماکارونی که دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز مجری آن بود در کارگاه‌های آموزش شرکت کردند و  مقرر شد 11 اسفند 98 برگزار شود که  باز به‌دلیل بیماری کرونا  این مسابقه لغو شد.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج تبیین کرد: از دیگر فعالیت‌های شاخص این باشگاه برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضا در تخصص‌های کشاورزی و کامپیوتر بوده است.


آقامحمدی درباره تأثیرگذاری فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در سطح منطقه و کشور گفت: این باشگاه باید رسالت خود را در راستای کشف استعدادهای جوان، تقویت کار گروهی، تیم‌سازی و تقویت مهارت, توانمندسازی و هدایت آنان به سمت بازار فناورانه و کارآفرینی انجام دهد.


پیشنهادی برای ارتقا و توانمندسازی  باشگاه پژوهشگران جوان


وی برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد کرد که با توجه به سیاست جدید باید این باشگاه و انجمن‌های علمی ادغام  شوند و بودجه باشگاه و انجمن صرف فعالیت انجمن‌های علمی شود تا بتوان در دوره چهارساله استعدادهای جوان را شناسایی کرد.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با بیان اینکه این باشگاه ثبت افتخار پتنت ژن در زمینه کشاورزی دارد از برگزاری 6 وبینار در زمینه‌های مختلف با محور کرونا خبر داد.


آقامحمدی خاطرنشان کرد: امیدوارم با اعمال مشوق‌های لازم اعضای انجمن‌های علمی را به سمت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی هدایت کنیم و از این اعضا افرادی کارآفرین و صاحب ایده به جامعه معرفی شوند.


وی، تعداد انجمن‌های علمی واحد سنندج را 9 انجمن عنوان کرد و افزود: پنچ انجمن فعالیت جزئی دارند و اقدامات لازم را برای مشارکت اعضا انجام داده‌ایم.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر