صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹

غذاهایی که خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره راهکار‌های تغذیه‌ای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر توضیحاتی را ارائه کرد.
کد خبر : 522684

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، کوروش صمدپور، متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره توصیه‌های تغذیه‌ای به منظور پیشگیری از آلزایمر اظهار کرد: یکی از بیماری‌های شایع در افراد مسن با عنوان «آلزایمر» شناخته شده است.


او افزود: عوامل متعددی در ابتلا به بیماری زوال عقل وجود دارد که با داشتن تغذیه‌ سالم می‌توان از بروز آن جلوگیری کرد و یا تا حد امکان ابتلا به آن را به تعویق انداخت.


تاثیر گوشت و لبنیات در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر


صمدپور با اشاره به اینکه حداقل یک بار در هفته مصرف ماهی تاثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر دارد، گفت: لازم است به منظور پیشگیری از آلزایمر گوشت و مرغ را در رژیم غذایی خود بگنجانید، البته باید توجه داشته باشید که بهتر است حداکثر دو بار در هفته از گوشت قرمز استفاده کنید.


او با اشاره به تاثیر مصرف سبزیجات برای جلوگیری از ابتلا به زوال عقل ادامه داد: استفاده از سبزی‌های دارای برگ سبز بیشتر از مصرف میوه توصیه می‌شود و بهتر است سبزیجات دارای برگ سبز را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید و از میوه‌ها حداقل یک بار در هفته استفاده کنید.


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: به منظور پیشگیری از ابتلا به آلزایمر توصیه می‌شود روغن زیتون را در برنامه غذایی خود جای دهید و تا حد امکان از مصرف کره پرهیز کنید. همچنین بر خلاف باور عموم استفاده از پنیر تاثیر چندانی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر ندارد و استفاده از آن باید حداکثر یک یا دوبار در هفته باشد.


او گفت: مصرف آجیل‌ها تاثیر بسیار زیادی برای درمان و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر دارد و توصیه می‌شود حداقل پنج بار در هفته از آن‌ها استفاده کنید. همچنین لازم است تا حد امکان از مصرف غذا‌های سرخ کردنی و فست فود اجتناب شود.


صمدپور در پایان یادآوری کرد: به منظور تقویت حافظه و پیشگیری از زوال عقل توصیه می‌شود که افراد نان و غلات سبوس دار میل کنند و در صورت تمایل به مصرف نان سفید استفاده از آن را حداکثر به سه بار در هفته کاهش دهند.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر