صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۸ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹

آیا آب انار روند پیری را کاهش می‌دهد؟

بر طبق تحقیقات محققان نوشیدن آب یک میوه، می‌تواند روند پیری بدن را کُند کند.
کد خبر : 522586

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بر طبق پژوهش دانشمندان، خوردن یک آب میوه سرخ رنگ، به کاهش روند پیری انسان کمک کند.


طبق گزارش دیلی اکسپرس، زندگی مرفه و طولانی، به نوع غذا‌های مصرفی و نگرش افراد باز می‌گردد. از نظر علمی، یک آب میوه خاص، دانشمندان برجسته را متحیر می کند و نوشیدن آن در حد متوسط، می‌تواند درمانی برای تقویت طول عمر باشد.


کند شدن روند پیری


تمام سلول‌ها دارای مولد‌های کوچک انرژی به نام «میتوکندری» هستند و دانشمندان کشف کرده اند میوه انار حاوی موادی به نام «urolithin A» است، این اولین و تنها ترکیب شناخته شده‌ای است که می‌تواند میتوکندری ها را پس از پیری نوسازی کند.


پایگاه «مدیکال اکسپرس» نوشت: این، یک واقعیت از زندگی است که عضلات اسکلتی، با رسیدن فرد به سن ۵۰ سالگی، قدرت خود را از دست می‌دهند.


یک آزمایش بالینی نشان داده است که «یورولیتین A» که ترکیب مشتق شده از مولکول‌های زیستی موجود در میوه‌هایی مانند انار است، می‌تواند روند پیری را با بهبود عملکرد میتوکندری‌ها کاهش دهد.


بنابراین، «Urolithin A» - یک متابولیت زیست مولکول موجود در انار است که می‌تواند به کند شدن روند پیری کمک کند.


در ادامه گزارش دیلی اکسپرس آمده است: محققان در اقدامی به گروهی از کرم‌ها «یورولیتین A» تزریق کردند و متوجه شدند طول عمر گروهی از این کرم‌ها که «یورولیتین A» را دریافت کرده اند، ۴۵ درصد در مقایسه با گروه دیگر بیشتر بوده است.



این تیم تحقیقاتی سپس چندین آزمایش دیگر را نیز به انجام رساند و متوجه شد یورولیتین عملکرد عضلانی بدن را بهبود می‌بخشد و میتوکندری‌های آسیب دیده را پیش از تجمع و ایجاد اختلال عملکرد سلولی در بدن از بین می‌برد.


انار دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد توموری است و گفته می‌شود منبع خوبی برای ویتامین‌هایی نظیر ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E در کنار فولیک اسید (ویتامین ب ۹) محسوب می‌شود.


گفته می‌شود این خواص به کاهش روند پیری کمک می کند و باعث افزایش طول عمر افراد می‌شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر