صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۳ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹
یادداشت/ محمدسعید احدیان؛

بر آنان حرجی نیست

محمدسعید احدیان طی یادداشتی نوشت: در اینکه آقای احمدی‌نژاد فرصت‌سوزی زیادی در پیشرفت عادلانه کشور داشت، تردیدی نیست اما اگر نظر مردم را با برچسب پوپولیستی، کنار می‌گذارید، از کارشناسان و نخبگان بپرسید سیاه‌ترین دوره تاریخ ایران! چه زمانی بوده است.
کد خبر : 522565

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محمدسعید احدیان طی یادداشتی در روزنامه صبح نو نوشت: در اینکه آقای احمدی‌نژاد فرصت‌سوزی زیادی در پیشرفت عادلانه کشور داشت، تردیدی نیست اما اگر نظر مردم را با برچسب پوپولیستی، کنار می‌گذارید، از کارشناسان و نخبگان بپرسید سیاه‌ترین دوره تاریخ ایران! چه زمانی بوده است.


بررسی کل تاریخ ایران لازم نیست، کارنامه دولت وابسته به جریان‌تان را سیاه نمی‌بینید یا در ایران زندگی نمی‌کنید؟
هر دولتی نقاط قوت و ‌ضعف دارد و آقای احمدی‌نژاد هم نقاط ضعف جدی داشت اما بی‌تردید از بهترین اقدامات آقای احمدی‌نژاد سفرهای استانی به شهرستان‌هایی بود که تا آن زمان حتی رنگ استاندار را هم ندیده بودند، چه برسد به وزیر و رییس‌جمهور .


مغلطه آقای عبدی مثل این است که بگوییم چون کارنامه دولت وابسته به اصلاحات منفی است، نقاط قوت آن را هم منفی تصویر کنیم .مغلطه دیگر آقای عبدی مثال زدن چین برای نادرست‌دانستن نظارت میدانی است. با فرض اینکه اطلاعاتی که ما از چین داریم درست باشد؛ اولا چین دولتی دارد که فعال و در صحنه است، نه دولتی که از پشت شیشه‌‌‌های خودرو نظرسنجی كرده و در پشت درهای بسته برای مردم تصمیم‌گیری می‌‌کند. اگر دولت وابسته به جریان آقای عبدی برای حل مسائل مردم در صحنه عمل بود، نیازی به حضور نمایندگان مجلس بین مردم برای نظارت میدانی نبود.


ثانیا چین ساختاری نهادینه‌شده دارد که نقش افراد در آن کمرنگ است، نه کشور ما که یک استاندار یا فرماندار یا مدیرکل یک اداره می‌‌تواند تمام تصمیمات مجلس و دولت را به زمین بگذارد بدون اینکه مورد بازخواست قرار گیرد. طبیعی است برای اصلاح‌طلبانی که جز سیاسی‌کاری بلد نیستند و در کارنامه‌شان فاجعه مجلس ششم وجود دارد، نمی توانند تصور کنند مجلس می‌‌تواند کاری برای حل مسائل مردم بکند؛ لذا بر آقای عبدی حرجی نیست اما نکته مهم‌تر این است که ظاهراً آقای عبدی هم مثل دولت مورد حمایت خود، درکی از شرایط واقعی مردم ندارند و ظاهراً نمی‌دانند مردم در چه شرایطی قرار دارند.


گرچه نظارت میدانی رییس مجلس با پیش‌برنامه‌ریزی‌‌‌های جدی برای پیدا ‌کردن شبکه مسائل و راه حل‌‌‌های آن در حوزه تقنین و نظارت قوانین قبلی صورت می‌‌گیرد اما تجربه‌‌‌های عینی نشان داده است كه مردم امروز احساس بی‌پناهی داشته و توقع دارند اگر انبوه مشکلات اقتصادی کمر آنها را خم کرده است، حداقل مسوولان را کنار خود ببینند. آقای عبدی را دعوت می‌‌کنیم از خودرو پیاده شوند و کمی هم بین مردم در تهران و شهرستان‌ها و روستاها بروند تا ببینند حضور در بین مردم و از نزدیک دیدن مسائل در روحیه دادن به مردم، فهم دقیق مسائل و راه حل آنها چقدر مفید و ضروری است .


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر