صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۶ - ۱۸ مهر ۱۳۹۹
سعد الحریری:

آماده پذیرش مشروط نخست‌وزیری هستم

نخست وزیر سابق اعلام کرد که در صورت حمایت سیاستمداران لبنانی از برنامه صندوق بین‌المللی پول قبول می‌کند که نخست وزیر شود.
کد خبر : 521908

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، سعد الحریری نخست‌وزیر اسبق لبنان اعلام کرد که اگر اکثر سیاستمدارن لبنانی بر سر معامله با صندوق بین‌الملی پول توافق داشته باشند،‌ وی آماده بازگشت به منصب نخست‌وزیری است.


نخست‌وزیر اسبق لبنان در این خصوص گفت: نگران جنگ داخلی، حمل سلاح و رزمایش‌های نظامی هستم که در خیابان شاهد آن هستیم. این یعنی فروپاشی کشور.


الحریری در ادامه گفت:‌ لبنان برای خارج شدن از بحران راهی جز [ایجاد یک] برنامه با صندوق بین‌المللی پول ندارد.


الحریری ادامه داد: اگر بخواهیم مشکل را حل کنیم باید به اساس بازگردیم که همان چگونگی وارد کردن دلار به کشور است. این مسئله بدون کسب برنامه از صندوق بین‌المللی پول صورت نمی‌گیرد.


او در ادامه گفت که اگر سیاستمداران موافقت کنند، تنها درِ امید برای نجات لبنان را نخواهد بست.


الحریری هچنین گفت:‌ باید صریح باشیم. ابتکار فرانسه تنها راه و سریع‌ترین راه برای بازسازی بیروت است. برای من بازسازی بیروت بدیهی است؛ اما باید برای آغاز بازسازی یک جو کلی حاکم شود.


نخست‌وزیر اسبق لبنان در ادامه خطاب به سیاستمدارن گفت: اگر واقعا.. واقعا.. واقعا خواهان توقف فروپاشی [کشور] و بازسازی بیروت هستید، افتخار بدهید ابتکار [فرانسه] را اجرا کنید. او همچنین به سیاستمداران لبنان هفتاد و دو ساعت زمان برای فکر کردن در این خصوص داد.


امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه که پس از انفجار مهیب بیروت دو بار به لبنان سفر کرده بود، سیاستمداران و دولتمردان لبنانی برای تشکیل دولت جدید تحت فشار قرار داد، او پس از  از انصراف مصطفی ادیب مأمور تشکیل کابینه پیشین، دوباره یک فرصت ۱۵ روزه به لبنانی‌ها داد تا بر سر تشکیل دولت جدید به توافق برسند.


کشور لبنان در تاریخ چهارم اوت (۱۴ مرداد) در بندرگاه بیروت شاهد انفجاری مهیب بود؛ انفجاری که بیش از ۱۹۰ کشته و ۶۵۰۰ مجروح به دنبال داشت. به دنبال این انفجار و تشدید بحران سیاسی در این کشور حسان دیاب‌ نخست‌وزیر پیشین استعفا کرد و مصطفی ادیب با رأی پارلمان لبنان به عنوان مأمور تشکیل کابینه در این کشور انتخاب شده بود که پس از گذشت چند هفته او نیز انصراف خود را اعلام کرد.


انتهای پیام/4155/


انتهای پیام/

ارسال نظر