صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۱ - ۱۸ مهر ۱۳۹۹

غذای کودکان باید چه میزان چرب باشد؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره میزان چربی موجود در غذای کودکان توضیح داد.
کد خبر : 521878

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف زیاد چربی در وعده غذایی کودکان اظهار کرد: مصرف چربی در وعده‌های غذایی کمک زیادی به سیر نگهداشتن افراد به خصوص کودکان خواهد کرد.


او افزود: چربی‌ها میزان انرژی تولید شده شان به نسبت کربوهیدرات‌هایی مانند نان، برنج، جو، ماکارونی، پروتئین‌ها و ... تقریبا دو برابر بیشتر است؛ بنابراین خیلی از مادران با باور غلط از حجم زیاد روغن و چربی در وعده‌های غذایی کودکان خود استفاده می‌کنند که همین عامل باعث سیری زودرس خواهد شد.


جوزدانی تصریح کرد: اگر میزان روغن موجود در غذا بیش از میزان طبیعی و حد استاندارد باشد، باعث سیری زودهنگام کودک شده و هم می‌تواند زمان زیادی او را سیر نگهدارد؛ بنابراین بدن کودک از نظر میزان مقدار دریافت مواد مغذی موجود در گوشت، سبزیجات و ... کم شده و در نتیجه کاهش اشتها را به همراه خواهد داشت.


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به راهکار‌هایی برای کاهش سیری زودرس در کودکان اظهار کرد: والدین باید یک تا حداکثر سه قاشق مربا خوری از چربی یا روغن‌های اضافی مانند روغن زیتون، روغن آفتاب گردان و ... در وعده غذایی کودکان اضافه کنند تا بیش از آن باعث صدمه به بدن کودکان نشود و این درحالی است که در غذای آنان به هیچ عنوان خامه مصرف نشود.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: روغن
ارسال نظر