صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۰ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹

با گیاه میخک بوی بد دهان را از بین ببرید

بوی بد دهان از بقایای غذا بین دندان‌ها، التهاب دهان یا از بیماری‌های معده و روده ناشی می‌شود که با استفاده از برخی گیاهان می‌توان آن را از بین برد.
کد خبر : 520919

به گزارش گروه رسانه‌های‌دیگر خبرگزاری آنا، میخک یکی از ادویه‌هایی است که از گیاهی دارویی با طعم منحصر به فرد گرفته می‌شود و فایده‌های فراوانی برای سلامتی انسان دارد. از این ادویه به منظور رفع بوی بد دهان، تنظیم قند خون و جلوگیری از لخته شدن خون استفاده می‌شود.


گیاه میخک در گذشته یکی از گران‌ترین ادویه‌ها به شمار می‌آمد و فقط قشر ثروتمند توانایی استفاده از آن را داشتند. وجود ویتامین C فراوان در میخک باعث افزایش گلبول‌های سفید خون می‌شود که در نتیجه آن میکروب‌های بدن از بین می‌روند، به همین دلیل میخک‌ یکی از ادویه‌های مفید برای سلامت دستگاه ایمنی بدن به شمار می‌آید.


میخک برای عملکرد مناسب دستگاه گوارش بسیار موثر است و مشکلات مربوط به معده، مانند: اسهال، نفخ شکم، تهوع، استفراغ، سوء هاضمه، یبوست و ... را درمان می‌کند.


علت ایجاد بوی بد دهان در هنگام برخاستن از خواب وجود یک باکتری غیرهوازی است. این باکتری با شکستن پروتئین موجود در مواد غذایی گاز‌هایی از جمله سولفید هیدروژن و اسکاتول را تولید می‌کند که باعث ایجاد بوی بد در دهان می‌شوند. برای از بین بردن بوی بد دهان می‌توان از آدامس و دهانشویه استفاده کرد، اما به گفته متخصصان طب سنتی موثر‌ترین راه برای نابودی آن مصرف میخک است.



توصیه می‌شود برای مصرف این گیاه در طول بارداری با پزشک معالج خود مشورت کنید. به علت وجود ماده‌ای به نام ایگنور در میخک؛ استفاده مداوم و فراوان از آن می‌تواند موجب بروز برخی مشکلات از جمله افزایش انرژی، کاهش سطح خون، آلرژی، مشکلات تنفسی، تشنج و حساسیت‌های پوستی شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر