صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹
درباره نگرانی سفیر آمریکا در اسرائیل از پیروزی رقیب ترامپ؛

آیا انتخاب بایدن به ریاست جمهوری آمریکا واقعاً به ضرر صهیونیست‌هاست؟/ افتخار معاون بایدن به حمایت از اسرائیل

سفیر ایالات‌متحده در فلسطین اشغالی روز یکشنبه ادعا کرد که انتخاب جو بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا به ضرر اسرائیل است؛ اما مستندات موجود این ادعا را رد می‌کنند.
کد خبر : 520815

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، «دیوید فریدمن»، سفیر ایالات‌متحده در فلسطین اشغالی در گفت‌وگو با یک وب‌سایت اماراتی ادعا کرد که راه یافتن جو بایدن نامزد حزب دموکرات به کاخ سفید برای رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس مخرب خواهد بود؛ اما شواهد زیادی وجود دارند که نه‌تنها این ادعا را رد می‌کنند بلکه ثابت می‌کنند بایدن هم مثل دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده سال‌های متمادی از حامیان مصمم رژیم صهیونیستی و سردمداران تل‌آویو بوده است.


وب‌سایت «جویشدمز» فهرستی از سوابق طولانی بایدن در حمایت از اسرائیل ارائه داده است تا بتواند به صهیونیست‌ها ثابت کند  انتخاب وی به‌عنوان رئیس‌جمهور نه‌تنها خطری برای تل‌آویو به همراه نخواهد داشت بلکه به نفع اسرائیل هم تمام خواهد شد.


به نقل از این وب‌سایت، بایدن از روزهای ابتدایی انتخابش در سنا در سال 1972 همیشه از حامیان اسرائیل بوده است. هیچ نماینده کنگره‌ای از هر دو حزب دموکرات و جمهوری به‌اندازه بایدن از اسرائیل حمایت نکرده است.



این وب‌سایت نمونه‌هایی از تلاش‌های بایدن برای اثبات حمایتش از اسرائیل را ارائه داده است: 



  • به‌عنوان معاون رئیس‌جمهور باراک اوباما، بایدن نقشی اساسی در تحکیم امنیت اسرائیل انجام داد.

  • بایدن فردی بود که با قطع یا مشروط کردن کمک‌های نظامی به رژیم صهیونیستی مخالفت کرد.

  • وی با هرگونه مخالفت با طرح دو کشور مستقل اسرائیلی –فلسطینی که محقق شدنش ضامن امنیت اسرائیل است، به‌شدت برخورد می‌کرد.

  • بایدن با کمک آمریکا به طرح همکاری امنیتی دولت خودگردان که مورد حمایت تل‌آویو هم بود موافقت صد در صد داشت.

  • دولت متبوع بایدن بیش از هر دولت دیگری در تاریخ ایالات‌متحده در سازمان ملل متحد از اسرائیل حمایت و پشتیبانی کرد.

  • حمایت حزب دموکرات از اسرائیل در کنگره آمریکا همچنان به قوت خود باقی است.


بهترین راه برای اطلاع از عمق حمایت و دل‌بستگی بایدن به اسرائیل، این است که مواضع سیاسی وی در قبال ایران و اسرائیل را مورد بررسی قرار دهیم.



  • وی یک سال پس از ورود به سنا در سال 1973 به اسرائیل سفر کرد و در سنا اعلام کرد که کمک 3 میلیارد دلاری به اسرائیل بهترین سرمایه‌گذاری کشورش بوده است.

  • معاون اوباما از کمک‌های آمریکا به اسرائیل برای ساخت سپر دفاع موشکی گنبد آهنین و تحویل دیگر تسلیحات پیشرفته به اسرائیل حمایت کامل کرد. این بایدن بود که به امضای تفاهم‌نامه همکاری 10 ساله 38 میلیارد دلاری بین تل‌آویو و واشنگتن در سال 2016 کمک کرد.

  • بایدن از حامیان اصلی تحریم‌ها علیه ایران نیز بوده است.

  • در دهه 70 و 80 میلادی بایدن از مخالفان فروش سلاح‌های پیشرفته به کشورهای اسلامی در غرب آسیا بود تا قدمی بلند در جهت حفظ امینت اسرائیل برداشته باشد.


بایدن مفتخرانه خود را صهیونیست می‌داند


بایدن خود را مفتخرانه صهیونیست می‌نامد و در جای گفته است نیازی نیست که یهودی و صهیونیست باشی. پس من که یهودی نیستم می‌توانم خود را صهیونیست بدانم.


وی به تصویب لایحه ضد فلسطینی که بعدها در سال 2006 در کنگره به قانون تبدیل شد کمک شایانی کرد. این قانون، حمایت مستقیم آمریکا از دولت خودگردان فلسطینی تحت ریاست حماس را منع می‌کند.



بایدن با انتخاب کامالا هریس به‌عنوان معاون اول خود نشان داد که حتی معاون اول وی نیز باید از حامیان مستحکم و از دوستان اسرائیلی‌ها باشد. هریس یکی از حامیان سرسخت صهیونیست‌ها و یهودیان در آمریکاست و با طرح بی.دی.اس یا تحریم جهانی علیه اسرائیل هم مخالفت کامل از خود نشان داده است. وی بارها از سرزمین‌های اشغالی دیدار کرده است و با جامعه یهودیان ایالت کالیفرنیا هم رابطه بسیار دوستانه‌ای داشته است.


پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که در صورت ورود بایدن به کاخ سفید، دولت وی همکاری‌های نظامی با اسرائیل را به‌صورت بی‌سابقه‌ای تقویت خواهد کرد، طرح دو دولت مستقل فلسطینی- اسرائیلی را در اولویت قرار خواهد داد، دوباره به حمایت از دولت خودگردان در جهت حفظ امنیت اسرائیل خواهد پرداخت، کشورهای عرب را مجبور به ورود به مذاکرات و عادی‌سازی روابط با اسرائیل خواهد کرد، بر مخالفت با تحریم جهانی علیه اسرائیل صحه خواهد گذاشت، به فشار بر ایران ادامه خواهد داد و از هر تلاشی برای گسترش روابط همه‌جانبه با اسرائیل کوتاهی نخواهد کرد.


انتهای پیام/4106/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر