صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۰ - ۱۲ مهر ۱۳۹۹

پاسخ اتحادیه جهانی علمای اسلام به اظهارات ضداسلامی ماکرون

رئیس اتحادیه جهانی علمای اسلام از اظهارات ضداسلامی رئیس‌جمهور فرانسه به شدت انتقاد کرد.
کد خبر : 520324

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، رئیس اتحادیه جهانی علمای اسلام در واکنش به اظهارات ضد اسلامی امانوئل ماکرون تأکید کرد: آقای رئیس‌جمهور نگران دین ما نباش زیرا این دین هیچ‌گاه به قدرتی تکیه نکرده و شمشیری علیه کسی که با آن مخالفت کرده برنکشیده تا این‌گونه پرچم خود را [درجایی] تحمیل کند.


رئیس‌جمهور فرانسه روز گذشته در توجیه لایحه‌ای ضد اسلامی ادعا کرده بود که اسلام دینی است که امروزه در تمام جهان در بحران بسر می‌برد. این مسئله را فقط در کشور خودمان شاهد نیستیم. ماکرون مدعی شده بود که هدف از اجرای این لایحه پس از تصویب، مواجهه با مشکل افزایش افراط‌گرایی اسلامی در فرانسه و تقویت «توانایی ما در زندگی در کنار یکدیگر» خواهد بود.


علی محیی الدین القره داغی در ادامه گفت که اسلام، حقایق جاودان وجود است که برای مشکلات حل نشدنی قدرت‌ها راه‌حل دارد. این دین، دین خداست و نه دین نظام حکومتی که متکی بر سلیقه رأی‌دهندگان است.


القره داغی ادامه خطاب به رئیس‌جمهور فرانسه گفت، اسلام را در آنجا که آزادی وجود دارد، در خیر می‌یابی. این دین در آنجا که ستمگری وجود دارد، علی‌رغم میل مستبدان رشد می‌کند.


او افزود: دین ما در هیچ بحرانی بسر نمی‌برد و نخواهد برد! زیرا اسلام ساخت دست بشر نیست که بیم ضعف و کساد آن را داشته باشیم. اسلام علی‌رغم حیله‌گری افراد و اسلام هراسی‌ها نفس می‌کشد. نگرانی در خصوص دین ما وجود ندارد. جناب رئیس به کسی نیاز نداریم که بحران را به ما نشان دهد. ما به تو می‌گوییم: آینده از آن دین اسلام است. ما بیم آینده جوامعی را داریم که ادیان دیگران و مقدسات آنها را اهدافی مشروع قرار می‌دهند. ما بیم آن جوامعی را داریم که قدرت‌ها معتاد دشمن‌تراشی برای آنها هستند.


رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمین همچنین گفت: ما دلسوز حاکمی هستیم که هنوز در بحران و سایه جنگ‌های دینی بسر می‌برد؛ حاکمی که در قرون‌وسطی زندگی می‌کند درحالی‌که ما در قرن بیست و یکم قرار داریم.


القره داغی تأکید کرد،‌ چنانچه حقیقتاً بحرانی وجود داشته باشد آن ناشی از معیارهای دوگانه برخی سیاستمداران غربی است. شما در بحران هستید بحران اخلاقی، انسانی و سیاسی. اسلام مسئولیت بار رهبران کارتونی و جعلی که بحران آنها را با نظارت شما به وجود آورده، به دوش نمی‌کشد.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر