هدف از استارپوزال رفع چالشهای صنعت و کشور است
حامد ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص جشنواره استارپوزال بیان کرد: تاکنون جشنوارههای دیگری در حوزه کسبوکار و کارآفرینی برگزار کردهایم که هدف از آنها توانمندسازی کارآفرینان جوان کشور و برقراری ارتباط با سرمایهگذاران است اما استارپوزال با هدف والاتری برگزار میشود.
وی افزود: در حال حاضر 200 هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و 60 هزار دانشجوی دکتری در دانشگاههای وزارت علوم مشغول به تحصیل هستند. این افراد که در برترین دانشگاههای کشور درس میخوانند، نخبه به شمار میروند. خروجی تحصیلی این افراد بیشتر در قالب مقاله است، اگر پایاننامهها و رسالههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی با هدف تولید محصول یا خدمتی انجام شود تا مشکل یا چالشی از صنعت و کشور را حل کند. جشنواره استارپوزال سعی دارد این امر را محقق کنند.
معاون فناوری پارک علم و فناوری تربیت مدرس گفت: باتوجه به ترندهای دانشی و فناوری کشور و جهان برخی از حوزهها به صورت ویژهای در جشنواره دنبال میشوند. زیستفناوری، کشاورزی، صنایع غذایی، پزشکی و کرونا از اولویتهای جشنوراه استارپوزال است. جشنواره استارپوزال علاوهبر دانشگاه تربیت مدرس و پارک این دانشگاه چند حامی دارد از جمله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکتهای بزرگ صنعتی است که هر کدام از آنها تسهیلات و جوایز مجزایی برای شرکتکنندگان در نظر گرفتهاند.
رئیس جشنواره استارپوزال مطرح کرد: پس از داوری اولیه تیمها، محصولاتی که قابلیت تجاریسازی داشته باشند، تفکیک شده و گرنتهای 3 تا 5 میلیونی به آنها داده میشود. تیمها در سه مرحله داوری میشوند و برای شرکتکنندگانی که به مرحله نهایی میرسند، جوایز 30 تا 40 میلیون تومانی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/