صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۷ - ۱۲ مهر ۱۳۹۹

صنعت دریایی با تجهیزات بومی توانمند می‌شود

ایران کشوری توانمند است که اگر درست و به‌جا از ظرفیت‌هایش استفاده شود، شتاب توسعه علمی و فناوری آن بیشتر می‌شود. به عنوان مثال استفاده از توان داخلی برای بومی‌سازی قطعات و تجهیزات دریایی یکی از این اقدامات است که در یک همکاری مشترک رقم خورده است.
کد خبر : 520174

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با برگزاری نخستین جلسه کمیته بومی‌سازی قطعات و تجهیزات دریایی نخستین قدم را برای هم‌افزایی و هم‌فکری سازمان‌ها و شرکت‌های مرتبط با حوزه دریا برداشت.


جلسه‌ای که هدفش «تقویت توان بومی‌سازی قطعات و تجهیزات حوزه دریا»، «شناسایی قطعات و تجهیزات پرکاربرد سازمان‌های مرتبط با این حوزه» و «ایجاد بانک اطلاعاتی جامع برای تأمین قطعات و تجهیزات دریایی موردنیاز کشور با استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور» بود.


منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این کمیته به اهمیت استفاده از توان داخلی برای رفع نیازهای فناورانه سازمان‌ها و ارگان‌های دریایی تأکید کرد و گفت: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌ها درزمینهٔ توسعه فناوری‌های حوزه حمل‌ونقل قابل‌قبول است و سرریز آن‌ها به صنعت دریایی می‌تواند نیازهای این حوزه را رفع کند.


وی افزود: تشکیل بانک اطلاعات قطعات مصرفی این صنعت یک ضرورت است. باید تلاش کنیم شرکت‌های توانمند صنعت دریایی را شناسایی و اخذ استانداردهای بین‌المللی برای آن‌ها را با همکاری سازمان‌ها و ارگان‌های دریایی پیگیری کنیم.


در این کمیته بیشتر بازیگران این حوزه حضور داشتند. ذینفعان و فعالانی مانند نمایندگان سازمان‌های بنادر و دریانوردی، نیروی دریایی سپاه، شرکت ملی نفت‌کش، شرکت کشتیرانی، نیروی دریایی ارتش، ایدرو، سازمان صنایع دریایی و مرکز همکاری‌های تحول.


ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای «توسعه اقتصاد دانش‌بنیان»، «استفاده از محصولات بومی و داخلی»، «تقویت شرکت‌ها داخلی»، «صرفه‌جویی در هزینه‌ها» و «جلوگیری از خروج ارز از کشور» اقدام به طراحی پلتفرمی برای بومی‌سازی قطعات مورداستفاده در حمل‌ونقل با فناوری‌های پیشرفته کرده است.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر