زندگی با کرونا/94
کدام موادغذایی از کرونا پیشگیری میکند؟+اینفوگرافی
مصرف موادغذایی حاوی ویتامینهای C ،D و E احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف همچون بیماریهای تنفسی و کرونا را کاهش میدهد.
کد خبر : 519970
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، برای پیشگیری از انتقال زنجیره شیوع کرونا و پیشگیری از ابتلا به این بیماری همواره توصیه میشود تا افراد در فضاهای عمومی از ماسک استفاده کرده و فاصله اجتماعی را رعایت کنند اما در این میان رعایت برخی توصیههای تغذیهای در کنار موارد ذکر شده میتواند در پیشگیری از ابتلا به کووید-19 مؤثر باشد.
برخی از این توصیههای تغذیهای بنا بر توصیههای کارشناسان بدین شرح است:
- مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزیها (به جز سبزیهای نشاستهای) و حداقل 2 واحد میوه
- مصرف روزانه سبزی یا سالاد با آب لیموی ترش یا آب نارنج تازه
- پرهیز از مصرف سوسیس، کالباس و سایر غذاهای چرب و سنگین
- مصرف هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه
- استفاده از منابع پروتئینی همچون حبوبات و تخممرغ در غذاهای روزانه
- مصرف پیاز خام بههمراه غذا
- خودداری از مصرف غذاهای نیمپز مانند تخم مرغ عسلی
گفتنی است کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامینهایی همچون C ،D و E احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف همچون بیماریهای تنفسی و کرونا را افزایش میدهد.
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/