راهاندازی و فعالیت ۵۱ مدرسه تخصصی ورزش در سطح کشور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جمشید وزیری در مراسم افتتاحیه سومین مدرسه تخصصی ورزش سما با عنوان «مدرسه بازیهای بومی و محلی» در مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد، اظهار کرد: امروز تربیت بدنی و ورزش از جمله مقولههای مهم و تاثیرگذار جامعه محسوب میشود زیرا برای ارتقای شادابی و سلامت جسم و روح شهروندان نقش پرکاربردی را ایفا میکند.
وی علت افزایش فقر حرکتی و بیماریهای ناشی از آن را در میان مردم، بویژه نسل کودک و نوجوان، انجام ندادن فعالیتهای ورزشی دانست و خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سالهای اخیر مسئولان ورزشی بویژه دانشگاه آزاد و سما افتتاح مدارس تخصصی ورزشی را سرلوحه خود قرار دادهاند و و اکنون ۵۱ مدرسه تخصصی ورزش در کشور راهاندازی شده است.
مدیر تربیت بدنی سازمان سما کشور از کسب رتبه نخست خراسان رضوی در فعالیت و تعداد مناسب مدارس تخصصی ورزشی در سطح کشور خبر داد و گفت: خوشبختانه خراسان رضوی با برخورداری از ۷ مدرسه تخصصی ورزش گامهای بسیار خوبی را تاکنون در این زمینه برداشته و در زمینه افتتاح مدرسه بازیهای بومی و محلی نیز در میان سایر استانها پیشگام بوده است.
وزیری تصریح کرد: بازیهای بومی و محلی از جمله مهمترین زیرساختهای فرهنگی در کشور ما محسوب میشوند که خراسان رضوی نیز به واسطه برخورداری از پیشینه غنی و طولانی فرهنگی خود در این عرصه گامهای موفقی را برداشته است.
لزوم توجه به ورزشهای سنتی برای کودکان و نوجوانان خراسان رضوی
در ادامه این مراسم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد با انتقاد شدید از درگیر شدن همه مردم، بویژه نسل جوان، با فضای مجازی اظهار کرد: باید برنامهریزی دقیقی برای پر شدن اوقات فراغت دانشآموزان و نسل جوان انجام شود که ورزش به عنوان یکی از مهمترین عناصر سلامت بدن و روح میتواند وارد اوقات فراغت مردم شود.
عباس شیخ الاسلامی با توجه به اینکه ورزش نشاط و شادابی مردم را ارتقا میبخشد، تاکید کرد: فعالیت مدارس تخصصی ورزش میتواند دانشآموزان را در طول ۵ یا ۶ سالی که در این مدارس تحصیل میکنند با یک رشته ورزشی به صورت تخصصی بیشتر آشنا کند تا پس از فارغ التحصیلی آنها، کارشناسان ورزشی، مربیان و ورزشکاران باتجربه و تخصصی به جامعه وارد شوند که در سطح ملی و بینالمللی نیز نام ایران را مانند همیشه جاودان کنند.
توجه به تفاوتهای مدارس تخصصی ورزش با آموزشگاههای علمی ضروری است
معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما نیز با توجه به اینکه توجه به تفاوتهای مدارس تخصصی ورزش با آموزشگاههای علمی ضروری است تصریح کرد: دانشآموزان این مدارس میتوانند یک رشته ورزشی را به شکل حرفهای دنبال کنند.
محمود مدرسی اظهار کرد: وجود یک محیط آکادمیک ورزشی علاوه بر اینکه باعث انتقال هیجان از مدارس به جامعه میشود میتواند در آینده، مربیان، کارشناسان و مدیران ورزشی موفق را به کشور تحویل دهد.
با افتتاح مدرسه تخصصی بازیهای بومی و محلی در مدارس سما ظرفیت دیگری به ظرفیت ورزشی استان اضافه شد
رئیس اداره تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این مراسم اظهار کرد: سه مدرسه تخصصی والیبال و سه مدرسه تخصصی بسکتبال در مجموع شش مدرسه تخصصی ورزش در این استان فعالیت میکردند.
مهدی ظریف منادی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز نیز با افتتاح مدرسه تخصصی بازیهای بومی و محلی در مدارس سما ظرفیت دیگری به ظرفیت ورزشی استان اضافه شد.
اولین نهادی که در استان به پیام رهبری ندای لبیک گفت سازمان سما بود
رئیس هیات ورزشهای بومی و محلی استان نیز در این مراسم با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری درباره توجه ویژه نهادها و جامعه ورزش به بازیها و ورزشهای سنتی و بومی محلی گفت: اولین نهادی که در استان به پیام رهبری ندای لبیک گفت سازمان سما بود و خوشبختانه اولین تفاهمنامه هیات ورزشهای روستایی و بازیهای بومی و محلی در استان با سما منعقد شد و این باعث افتخار ماست.
خوش باطن افزود: این مدرسه تخصصی ورزش در بازیهای داژبال، هفت سنگ، کلاس کلاس، حلقه و طناب بازی، در دبستان دخترانه سما (۶) مشهد فعالیت خواهد کرد.
مراسم افتتاحیه سومین مدرسه تخصصی ورزش با حضور مدیر تربیت بدنی و سلامت سازمان سما، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و استان و رئیس شورای سیاستگذاری استانی سما، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد، روسای ادارات تربیت بدنی کل آموزش و پرورش استان و نواحی مشهد، رئیس هیات ورزشهای بومی و محلی استان، مسئولان تربیت بدنی اداره ورزش و جوانان مشهد، مدیران و اعضای هیات علمی گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و آموزشکده سما، مدیران مدارس و مسئولان سما مشهد و جمعی از دانش آموزان و اولیا و همچنین اصحاب رسانه، در سالن ورزشی شهید جوانمرد قصاب دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.
انتهای پیام/