صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۳ - ۰۹ مهر ۱۳۹۹
جهت تامین نظر شورای نگهبان؛

مجلس طرح واگذاری سهام مازاد بانک رفاه کارگران را اصلاح کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با اصلاح طرح واگذاری سهام مازاد بانک رفاه کارگران جهت تأمین نظر شورای نگهبان موافقت کردند.
کد خبر : 519475

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طرح الحاق یک تبصره به ماده ۵ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی را برای تأمین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.


بر این اساس تبصره ۵ به شرح زیر اصلاح می‌شود:


تبصره ۵- حداکثر سقف سهام سازمان تأمین اجتماعی با رعایت تعریف مالک واحد مطابق جز (۲-۳) بند «الف» سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و تبصره (۱) این ماده در بانک رفاه کارگران 33 ‌درصد (۳۳%) است. سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران مکلفند حداکثر تا ۱۲ ماه نسبت به واگذاری سهام مازاد بر ۳۳ درصد سازمان و اجرای سایر مفاد و تکالیف مرتبط با سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و انطباق عملکرد و اقدامات آن بانک با ضوابط اعلامی بانک مرکزی در خصوص نسبت مجاز سرمایه‌گذاری اشخاص مرتبط و ذی‌نفع واحد اقدام نماید.


آخرین صورت‌های مالی سالانه تلفیقی حسابرسی شده سازمان تأمین اجتماعی تا شش ماه پس از لازم الاجرا شدن این تبصره و برای سال‌های بعد تا پایان شهریور سال بعد از انتشار عمومی می‌یابد.


سقف رشد مانده بدهی سالانه سازمان تأمین اجتماعی با تعریف مالک واحد موضوع تبصره (۱) این ماده به بانک رفاه کارگران در سطح حداکثر 10 ‌درصد علاوه بر رعایت سایر مقررات بانک مرکزی تعیین شود.


رحیم زارع در جریان بررسی این طرح، گفت: حداکثر سهامی که سازمان تأمین اجتماعی در بانک رفاه کارگران می‌تواند داشته باشد، ۳۳ درصد مشخص شده بود و این سازمان مکلف شده بود تا حداکثر ۱۸ ماه نسبت به پرداخت بدهی‌های خود به بانک رفاه کارگران اقدام کند.


سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس اظهار کرد: باید ابتدا بدهی‌های سازمان تأمین اجتماعی به بانک رفاه کارگران تعیین تکلیف و سپس نحوه واگذاری ۳۳ درصد سهام بانک رفاه کارگران مشخص شود.


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر