صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۳۱ - ۰۹ مهر ۱۳۹۹
کرملین:

هرگونه حمایت نظامی از ارمنستان یا آذربایجان به تشدید تنش منجر می‌شود

سخنگوی کرملین شبانگاه سه‌شنبه به‌وقت تهران ضمن توصیه به آذربایجان و ارمنستان برای بازگشت به میز مذاکره، از دیگر کشورها خواست که با دخالت در این ماجرا بر تنش‌ها دامن نزنند.
کد خبر : 519417

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنا، سخنگوی کرملین شبانگاه سه‌شنبه به وقت تهران ضمن توصیه به آذربایجان و ارمنستان برای بازگشت به میز مذاکره، از دیگر کشورها خواست که با دخالت در این ماجرا بر تنش‌ها دامن نزنند.


به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در این زمینه گفت: «هرگونه بیانیه درباره حمایت نظامی یا فعالیت نظامی به یقین به  تنش‌ها دامن می‌زند. ما قطعاً مخالف این هستیم.»


پسکوف ادامه داد: «از همه کشورها، به ویژه شرکای خود همچون ترکیه، می‌خواهیم که همه تلاش خود را برای متقاعد کردن طرف‌های درگیر برای آتش بس و بازگشت به حل و فصل مسالمت آمیز این درگیری طولانی مدت از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک انجام دهند.»


این در حالی است که«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز دوشنبه با موضع‌گیری رسمی علیه ارمنستان و حمایت از آذربایجان در موضوع منطقه مورد مناقشه «قره‌باغ»، خواستار عقب‌نشینی نیروهای ارمنستان از این منطقه شد. پیش از این، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه با تأکید مجدد بر حمایت این کشور از جمهوری آذربایجان در دور جدیدی از تنش‌های نظامی با ارمنستان، گفته بود که آنکارا برای ایجاد صلح در منطقه مورد مناقشه قره‌باغ هر کاری بتواند انجام می‌دهد.


جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر