صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۴ - ۰۸ مهر ۱۳۹۹
صبح امروز؛

سفرای 8 کشور استوارنامه خود را به روحانی تقدیم کردند

روحانی در مراسم دریافت استوارنامه سفرای 8 کشور، مباحثی همچون انتظار ایران از اروپا برای کمک به دریافت وام صندوق بین‌المللی پول را با سفرای اروپایی مطرح کرد.
کد خبر : 519293

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی روز سه‌شنبه چندین دیدار دیپلماتیک داشت.


وی هنگام دریافت استوارنامه ابراهیم بن احمد بن محمد المعینی سفیر جدید عمان در تهران، گفت: روابط ایران و عمان بر پایه حسن همجواری، صمیمیت و برادری، باید به روند رو به توسعه خود بویژه در حوزه اقتصادی ادامه یابد.


رئیس جمهور همچنین با اشاره به نقش مهم همکاری های بانکی و مالی در توسعه روابط اقتصادی مشترک، ابراز امیدواری کرد که روابط اقتصادی دو کشور در راستای منافع مشترک دو ملت، بیش از پیش تقویت شود.


سفیر جدید پادشاهی عمان نیز با تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور، گفت که عمان مصمم به توسعه همکاری‌ها با ایران در همه عرصه‌های مورد علاقه و بویژه اقتصادی است.


رئیس‌جمهور هنگام دریافت استوارنامه لوئیس فیلیپه فرناندس دلاپینا، سفیر جدید اسپانیا در تهران، گفت: بسیاری از کشورهای جهان گرفتار دو ویروس کرونا و یکجانبه‌گرایی آمریکا شده‌اند و برای مقابله با این دو ویروس، باید همگی متحد شده و به یکدیگر کمک کنیم.


سفیر جدید اسپانیا در تهران نیز با تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور اظهار کرد: روابط ایران و اسپانیا  خوب است اما همسو با ظرفیت‌های گسترده دو کشور نیست و باید شاهد شکوفایی این روابط به ویژه در حوزه اقتصادی باشیم.


مهر تأیید روحانی بر رویکرد اروپا علیه آمریکا


روحانی هنگام دریافت استوار نامه «هانس اودو موتسیل» سفیر جدید آلمان در تهران، مواضع جمهوری فدرال آلمان در مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا در جهان را خوب توصیف و تأکید کرد: برخوردهای سه کشور اروپایی در مقابله با اقدامات و تلاش‌های غیرقانونی و نادرست آمریکا در بازگرداندن تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران و همچنین قطعنامه 2231 منطقی بوده است.


رئیس جمهور همچنین به تقاضای جمهوری اسلامی ایران برای دریافت وام 5 میلیاردی از صندوق بین‌المللی پول پس از شیوع بیماری کرونا و نیازهای درمانی مردم ایران اشاره و خاطرنشان کرد: هیئت مدیره این صندوق با تقاضای این وام موافقت کرده بود اما آمریکا با دخالت‌های نابجا در مسیر دریافت این وام ایجاد مزاحمت کرد که البته توقع جمهوری اسلامی ایران از سه کشور اروپایی این بود که در برابر فشارهای آمریکا ایستادگی کنند تا با کمک این وام نیازهای دارویی و بهداشتی و درمانی مردم ایران برطرف شود.


«هانس اودو موتسیل» سفیر جدید آلمان نیز با تأکید بر اینکه آلمان خود را موظف به حفظ برجام می‌داند، تصریح کرد: باید همکاری‌های دو کشور با توجه به شرایط سخت و امکانات موجود گسترش یابد و اینجانب در این مسیر تمام مساعی خود را بکار خواهم برد.


روحانی هنگام دریافت استوارنامه «سیگو الدتومین هائوگر» سفیر جدید نروژ در کشورمان، گفت: روابط دو کشور همواره صمیمی و دوستانه بوده و در گفتگوهای مقامات دو کشور نیز همواره بر وجود زمینه‌های فراوان همکاری در عرصه‌های اقتصادی، علمی و فناوری و نیز گسترش تعاملات و روابط دو جانبه تأکید شده است.


«سیگو الدتومین هائوگر» سفیر جدید نروژ نیز در این دیدار با تشکر از حمایت کشورمان از عضویت نروژ در شورای امنیت سازمان ملل متحد، اظهار کرد: نروژ همواره حمایت قاطع خود را از برجام اعلام کرده و از شرکای سازوکار مالی اینستکس است و با وجود تغییر شرایط عرصه بین‌المللی در سال‌های اخیر همواره تلاش کرده شریکی قابل اعتماد در زمینه چندجانبه‌گرایی در جهان باشد.


ممانعت آمریکا از تأمین دارو برای مبارزه با کرونا مصداق بزرگترین نقض حقوق بشر است


روحانی همچنین هنگام دریافت استوارنامه «یسپر وار» سفیر جدید دانمارک با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران آماده گسترش روابط تجاری، اقتصادی و فناوری با دانمارک است، اظهار کرد: مواضع دانمارک در حمایت از برجام سازنده بوده و امیدوارم همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف بیش از پیش گسترش یابد.


رئیس جمهور با اشاره به تحریم ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران، اظهار کرد: بزرگترین نقض حقوق بشر در حال حاضر ممانعت آمریکا از تأمین دارو و اقلام مورد نیاز ایران برای مقابله مؤثرتر با کرونا یا فروش سلاح به برخی کشورهای منطقه برای کشتار مردم یمن و یا جنایات پلیس آمریکا علیه رنگین‌پوستان است.


«یسپر وار» سفیر جدید دانمارک نیز در این دیدار با اشاره به آغاز روابط سیاسی کشورش با ایران از سال 1933، گفت: تهران و کپنهاگ در تمام این سال‌های طولانی تعاملات سازنده‌ای با یکدیگر داشته‌اند و دانمارک به عنوان یکی از سهامداران عمده اینستکس همواره از توافق برجام نیز حمایت کرده است.


وی با بیان اینکه کشورش همواره از صمیم قلب به دنبال گسترش روابط و همکاری‌های اقتصادی، علمی و تجاری با ایران بوده است، آغاز فعالیت مرکز بهداشتی مشترک با ایران را نشانه تعهد کشورش به گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد.


روحانی پس از دریافت استوارنامه «نصیر عبدالمحسن عبدالله» سفیر جدید عراق در تهران، با بیان اینکه روابط جمهوری اسلامی ایران با عراق به عنوان کشور دوست، برادر و همسایه بسیار حائز اهمیت است، تأکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران مصمم به حمایت از صلح، ثبات و امنیت عراق است.


رئیس‌جمهور  با اشاره به اینکه ایران در دوران مبارزه با داعش با تمام توان و امکانات در کنار دولت و ملت عراق بود، خاطرنشان کرد: شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس به عنوان دو فرمانده بزرگ نشانگر این است که مردم ایران و عراق در کنار یکدیگر در مقابله با تروریسم ایستادگی می‌کنند.


«نصیر عبدالمحسن عبدالله» سفیر جدید عراق در تهران نیز با تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور بر ضرورت گسترش و شکوفایی بیش از پیش روابط تهران-بغداد تاکید کرد و افزود: دولت و ملت عراق کمک‌ها و تلاش های جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با داعش را از یاد نمی‌برند.


انتهای پیام/4106/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر