صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۵ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹

استقلال اسیر سیاست/ شکست در جام حذفی و حذف استقلال از آسیا موجب برکناری سعادتمند می شود؟

استقلال در اولین دیدار یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر حریف ازبکستانی شکست خورد تا فصل کابوس‌وار آبی‌‌‌های پایتخت کامل شود. حالا مدیران باشگاه استقلال که طی یک فصل با تصمیم‌ها و سیاست‌‌‌های اشتباه خود شرایط تیم را بارها به هم ریختند، سعی دارند این‌بار پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا تقصیر را به گردن داور بازی بیندازند.
کد خبر : 518897


به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، استقلال در فوتبال ایران فصل بسیار تلخی را پشت‌سر گذاشت. آنها با استراماچونی خوب شروع ‌کردند و به صدرنشینی هم رسیدند اما مربی ایتالیایی به دلیل بدقولی باشگاه استقلال تیمش را ترک کرد و به ایتالیا برگشت. نتیجه این جدایی اما از دست رفتن صدرنشینی و بدتر شدن شرایط استقلال در بازی‌‌‌های لیگ برتر بود. مدیران باشگاه استقلال برای اینکه از فشار انتقادها رهایی یابند، به سراغ یکی از محبوب‌‌ترین‌‌‌های استقلال یعنی فرهاد مجیدی رفتند.


آمدن مجیدی ‌انگیزه دوباره‌‌ای به تیم استقلال داد. او که خیلی‌ها جوان‌بودنش را عاملی برای بی‌تجربه‌بودنش می‌‌دانستند، توانست تیمش را خیلی زود جمع و جور کند. مجیدی متعهد شد که سه‌وعده خود را عملی کند. اول: کسب سهمیه آسیایی. دوم: فتح جام حذفی. سوم: صعود در لیگ قهرمانان آسیا. او در لیگ برتر عملکرد درخشانی از خود نشان داد. بازی‌ها را یکی پس از دیگری با برد پشت سر می‌‌گذاشت و در نهایت موفق شد استقلال را به نایب‌قهرمانی لیگ برتر برساند و سهمیه آسیایی کسب کند.


حالا یکی از وعده‌‌‌های فرهاد عملی شده بود. او برای محقق‌كردن وعده دیگرش یعنی فتح جام حذفی باید در نیمه‌نهایی یک رقیب بزرگ را شکست می‌‌داد: پرسپولیس؛ تیمی که از قهرمانی‌اش در لیگ برتر چند هفته‌‌ای نگذشته بود. فرهاد موفق شد رقیب بزرگ را از پیش رو بردارد. تیم او به فینال حذفی راه پیدا کرد. جایی که تراکتور‌‌سازی انتظارش را می‌‌کشید اما فرهاد مجیدی برای فتح جام باید قبل از حریفش در درون زمین، بازی بیرون از زمین را می‌‌برد.


نشد، نتوانست، زورش به مدیران باشگاه استقلال و در راس آن احمد سعادتمند نرسید؛ مدیرعاملی که در آستانه فینال جام حذفی به ایتالیا سفر کرده بود تا برای خودش مانور رسانه‌‌ای راه بیندازد و از مذاکره با استراماچونی بگوید. سعادتمند در حالی دست به چنین تصمیم اشتباهی زد که هیچ‌یک از اعضای هیات‌مدیره با این اقدام او مخالفت نکردند؛ بنابراین هیات‌مدیره استقلال و آقای مدیرعامل خواسته یا ناخواسته به بزرگ‌ترین رقیب استقلال تبدیل شدند.


مجیدی پس از رسانه‌‌ای شدن ماجرای سفر آقای مدیرعامل استعفا داد اما با اصرار بازیکنان به تیم برگشت تا در فینال حذفی روی نیمکت بنشیند اما این رفت و برگشت تیم، او را کاملا به هم ریخت و در جام حذفی شکست خورد. هواداران استقلال دومین جام را هم از دست دادند. جایی که امید داشتند برابر رقیب سنتی‌شان دست خالی نمانند. فرهاد مجیدی بعد از فینال حذفی از استقلال جدا شد.


دستیار او یعنی مجید نامجومطلق جانشین او شد اما او نیز شنبه‌شب در دیداری که داور هم به کمک پاختاکور آمد، از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد تا فصل بد استقلال برای هواداران میلیونی‌اش کامل شود. سعادتمند که در آستانه بازی استقلال برابر پاختاکور گفته بود دوست ندارد زود از قطر برگردد حالا به شدت مورد انتقاد هواداران استقلال و پیشکسوتان این تیم قرار گرفته است.


احتمالات پیچیده در استقلال
استقلال شرایط پیچیده‌‌ای دارد. بعد از ناکامی‌‌‌های بزرگی که برای این تیم در فصل اخیر فوتبال رقم خورده است، حالا مدیران ورزش کشور نیز برای ایجاد تغییرات در این باشگاه دست به عصا حرکت می‌‌کنند و نمی‌خواهند تصمیم شتابزده‌‌ای بگیرند. در حالی که عده‌‌ای معتقدند نیمکت مربیگری استقلال و تعیین تکلیف درباره سرمربی آینده این تیم مهم‌‌ترین سوال هواداران است اما از سویی عده‌‌ای دیگر معتقدند قبل از تعیین تکلیف سرمربیگری استقلال احتمالا وزارت ورزش قصد دارد تکلیف مدیریت این باشگاه را مشخص کند؛ مدیریتی که نشان داده بزرگ‌ترین توانمندی‌اش شعار دادن در شبکه‌‌‌های اجتماعی است.


آنجا که یکی از اعضای هیات‌مدیره از بزرگی هواداران و قهرمانی‌‌‌های سابق استقلال می‌‌گوید و دیگری هواداران استقلال را به اتفاقات بزرگ روزهای آینده دلخوش می‌‌کند اما این رابطه و اعتماد میان مدیریت و هواداران تا حد بسیار زیادی از بین رفته است و علاقه‌مندان به استقلال قبل از اینکه به نیمکت تیم‌شان نگاه کنند، چشم‌انتظار تغییراتی جدی در بخش مدیریتی باشگاه هستند؛ بنابراین اصلا بعید نیست که در روزهای آینده وزیر ورزش که گفته می‌‌شود به خاطر برخی شیطنت‌ها از احمد سعادتمند اصلا دل خوشی ندارد، پست وی را باز پس گیرد و مدیرعاملی را به فرد دیگری بسپارد.


در این بین گفته می‌‌شود یکی از اعضای هیات‌مدیره باشگاه استقلال که فعال سیاسی هم هست، بی‌علاقه نیست تا جانشین سعادتمند شود. اما بعد از اینکه این عضو هیات‌مدیره استوری عاشقانه‌‌ای در اینستاگرامش خطاب به مهدی کروبی منتشر کرد، خیلی‌ها از جمله وزیر ورزش درباره ادامه حضورش در استقلال با تردیدی جدی روبه‌رو هستند. حجت نظری همزمان در شورای شهر تهران و شورای مرکزی حزب اعتماد ملی است. او همچنین رییس ستاد حمایت از سمن‌‌‌های شهر تهران است و اصلا معلوم نیست با توجه به چه معیاری حالا به هیات‌مدیره باشگاه استقلال راه پیدا کرده است.


از معدود دفعاتی که نظری در قامت عضو هیات‌مدیره باشگاه استقلال با رسانه‌‌‌های ورزشی گفت‌وگو داشته است، می‌‌توان به اظهارنظر جنجالی‌اش درباره پرسپولیس و قهرمانی این تیم اشاره کرد. آنجا که گفته بود پرسپولیسی‌ها اگر جام می‌‌خواهند از منیریه بگیرند! اظهارنظری که مورد انتقاد شدید مسوولان و پیشکسوتان پرسپولیس قرار گرفت و حتی برخی چهره‌‌‌های سرشناس استقلال نیز از او بابت این اظهارنظر ناشیانه سخت انتقاد ‌کردند؛ بنابراین اوضاع مدیریتی در باشگاه استقلال با حضور افرادی سیاسی بیش از هر زمان دیگری به هم ریخته و اصلا بعید نیست وزارت ورزش در حرکتی رو به جلو دست به تغییراتی جدی در بخش مدیریتی باشگاه بزند.


در این صورت راه برای بازگشت فرهاد مجیدی به استقلال تا حدود زیادی هموار خواهد شد چون یکی از خواسته‌ها یا بهتر بگوییم یکی از شرط‌‌‌های مجیدی برای بازگشت به استقلال، اخراج سعادتمند و همراهانش از هیات‌مدیره استقلال است. اما گزینه دیگری هم وجود دارد؛ اینکه وزارت ورزش فعلا ماموریت انتخاب مربی جدید را با همین مدیریت پیش ببرد و تغییرات مورد نظرش در بخش مدیریت باشگاه را به تدریج اعمال کند. در این صورت باشگاه استقلال مامور می‌‌شود تا طی مدت کوتاهی تکلیف مذاکراتش با الکس نوری را روشن کند.


الکس نوری اما تاکید کرده که حقوق خود را نه به ریال که به دلار دریافت خواهد کرد؛ همین شرط شاید باشگاه استقلال را وادار به عقب‌نشینی کند. اگر مذاکره با الکس نوری به جایی نرسد، باشگاه استقلال مذاکره با یک گزینه داخلی را دنبال خواهد کرد؛ امیر قلعه‌نویی. گفته می‌‌شود امیر قلعه‌نویی هم بی‌علاقه نیست که به استقلال برگردد اما در صورتی که مذاکره با قلعه‌نویی هم منتفی شود، استقلال با مجید نامجومطلق کارش را ادامه خواهد داد.


در واقع نامجومطلق گزینه آخر مدیران باشگاه برای مربیگری استقلال در فصل آینده خواهد بود. اینکه نیمکت آبی‌ها در فصل آینده کدام چهره را به خود می‌‌بیند، سوالی است که برای پاسخ آن بیشتر باید صبر کنیم؛ مجیدی، الکس نوری، قلعه‌نویی یا نامجومطلق؟ کدام‌یک قرار است فصل پرفشار استقلال در سال آینده را تجربه کنند؟


منبع: روزنامه صبح نو


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر