صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۵ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹
عمران خان:

خروج شتاب‌زده جامعه جهانی از افغانستان عاقلانه نیست/ میزبانی ۴ میلیون پناهجوی افغان جامعه پاکستان را تندرو کرد

نخست‌وزیر پاکستان در مقاله‌ای که در روزنامه واشنگتن‌پست منتشر شده گفته که احتمالا مذاکرات صلح افغانستان در دوحه قطر دشوارتر و زمان‌گیر باشد و این مستلزم شکیبایی و انعطاف‌پذیری دو طرف است.
کد خبر : 518745

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان در مقاله‌ای که در روزنامه واشنگتن‌پست منتشر شده گفته که احتمالا مذاکرات صلح افغانستان در دوحه قطر دشوارتر و زمان‌گیر باشد و این مستلزم شکیبایی و انعطاف‌پذیری دو طرف است.


عمران خان افزوده است که پیشرفت در این مذاکرات ممکن است آهسته و پرزحمت باشد که گاهی شاید با بن‌بست همراه باشد اما او خاطرنشان کرده که یک بن‌بست صلح‌آمیز در میز مذاکره بهتر از یک "بن‌بست خونین در میدان جنگ" است.


نخست‌وزیر پاکستان در این مقاله همچنین به نقش تأثیرگذار بحران چهار دهه گذشته افغانستان بر پاکستان و همچنین در مورد فراهم ساختن زمینه مذاکرات صلح افغانستان از سوی کشورش یادآوری کرده و نوشته است که پاکستان پس از مردم افغانستان، بیشترین هزینه این بحران را پرداخته است.


او گفته است که پاکستان در چهار دهه گذشته میزبانی ۴ میلیون پناهجوی افغان را به عهده داشته است و مدعی شده که کشورش در این مدت به مرکز ورود اسلحه و مواد مخدر مبدل شده، مسیر اقتصادی این کشور به‌هم‌خورده و جامعه پاکستان را تندرو ساخته است.


عمران خان افزوده که حالا کشورش به نسبت پاکستانی که در دهه شصت و هفتاد میلادی می‌شناخته در یک مسیر عمیقاً ناراحت‌کننده قرار گرفته است.


نخست‌وزیر پاکستان در این مقاله واشنگتن‌پست ولی گفته است که جنگ افغانستان دو تجربه را به آن‌ها آموخت: نخست اینکه نشان داد که ما از لحاظ جغرافیایی، فرهنگی و خویشاوندی با افغانستان بسیار نزدیک بوده‌ایم چنانکه رویدادهای این کشور بر وضعیت پاکستان سایه افگنده است و دوم اینکه ما را به این نتیجه رساند که تا زمانی که برادران و خواهران افغان ما در صلح به‌سر نبرند پاکستان هم صلح واقعی را تجربه نخواهد کرد.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر