صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۶ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹
اعتراض سراسری در پرتغال؛

کارگران خواستار افزایش ۳۳ درصدی حداقل دستمزد شدند

هزاران کارگر معترض پرتغالی روز شنبه در شهرهای مختلف این کشور تجمع کردند و خواستار افزایش دستمزد و اقدامات بیشتر دولت برای حمایت از مشاغلی شدند که در پی شیوع ویروس کرونا مورد تهدید واقع شده‌اند.
کد خبر : 518674

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، هزاران کارگر معترض پرتغالی روز شنبه در شهرهای مختلف این کشور تجمع کردند و خواستار افزایش دستمزد و اقدامات بیشتر دولت برای حمایت از مشاغلی شدند که در پی شیوع ویروس کرونا مورد تهدید واقع شده‌اند.


کارگران شرکت‌کننده در این تجمع سراسری مسالمت‌آمیز با فراخوان بزرگ‌ترین اتحادیه کارگری پرتغال(CGTP) برگزار شد، در حالی که ماسک بر چهره داشتند و فاصله اجتماعی را رعایت کرده بودند، با سردادن شعارهایی با مضمون مخالفت با تضییع حقوق کارگران از دولت پرتغال خواستند تا حداقل دستمزد از ۶۳۵ یوروی فعلی به ۸۵۰ یورو افزایش دهد.


معترضان در این تجمع اعتراضی شعار می‌دادند:«حقوق کارگران روز به روز بیشتر دزدیده می‌شود.» و «ترس از همه‌گیری کرونا نمی‌تواند حقوق ما را تضییع کند.»


مطابق آمار رسمی، شمار بیکاران در پرتغال طی ماه اوت به بیش از ۴۰۰ هزار نفر رسیده و در مقایسه با سال گذشته میلادی حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است.


در منطقه الگاروه واقع در جنوب این کشور که اقتصاد آن وابستگی زیادی به صنعت گردشگری دارد، تعداد بیکاران در ماه اوت در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۱۷۷ درصد افزایش یافته است.


دولت پرتغال به نخست‌وزیری آنتونیو کوستا، اقدامات مختلفی را از جمله پرداخت وام‌های کم‌بهره دولت و تعویق پرداخت‌های مالیاتی برای کمک به مشاغل آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا به اجرا گذاشته است.


دولت پرتغال همچنین با پرداخت بخشی از دستمزد کارگران به کارفرمایان اجازه داده تا به جای اخراج کارگران شغل آن‌ها را به‌طور موقت تعلیق کند و یا ساعت‌های کاری آن‌ها را کاهش دهد. با این حال کارگران معترضی که روز شنبه به خیابان‌ها آمده بودند، معتقد بودند که این اقدام‌های دولت برای مهار تبعات اقتصاد شیوه ویروس کرونا همچنان ناکافی است.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر