صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۹ - ۰۴ مهر ۱۳۹۹
نورافکن عنوان کرد؛

تشریح جزئیات آزمون سراسری نظام مهندسی در دانشگاه آزاد اسلامی میانه

نماینده تام‌الاختیار آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی)، جزئیات برگزاری این آزمون را تشریح کرد.
کد خبر : 517977

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی) در مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.


معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و نماینده تام‌الاختیار آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی) در این باره اظهار کرد: این آزمون با حضور 541 داوطلب زن و مرد در سه نوبت صبح و عصر روز پنجشنبه و صبح جمعه 4 و 3 مهر در مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.


حسن نورافکن افزود: صبح پنجشنبه آزمون ورود به حرفه مهندسان با حضور 260 داوطلب در رشته‌های معماری- نظارت، عمران - نظارت، نقشه‌برداری، شهرسازی، ترافیک و آزمون حرفه‌ای کاردان‌های فنی ساختمان در رشته‌های کاردان تأسیسات برقی، کاردان معماری و کاردان نقشه‌برداری انجام شد.


وی با بیان موارد امتحانی عصر پنجشنبه اظهار کرد: تعداد 191 نفر شرکت‌کننده مرد و زن در عصر پنجشنبه در رشته‌های تأسیسات مکانیکی - نظارت، تأسیسات برقی - نظارت، معماری - اجرا و عمران - اجرا تستی و تشریحی بود.


داوطلبان چه رشته‌هایی باهم به رقابت پرداختند؟


معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اضافه کرد: در نوبت‌ صبح جمعه نیز 90 داوطلب در رشته‌های تأسیسات مکانیکی - طراحی، تأسیسات برقی – طراحی، عمران ـ محاسبات و آزمون تعیین صلاحیت معماران تجربی به رقابت پرداختند.



نماینده تام‌الاختیار آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی) بیان کرد: الزام شرکت در آزمون می‌تواند انگیزه‌ای برای مهندسان باشد تا جدی‌‌تر مباحث مقررات ملی که استفاده از آن الزامی است را مطالعه کنند.


وی تصریح کرد: فلسفه این آزمون چیزی مشابه آزمونی است که فارغ‌التحصیلان رشته حقوق برای دریافت پروانه وکالت از کانون وکلا و فارغ‌التحصیلان پزشکی یا پروانه پزشکی از نظام پزشکی برگزار می‌کنند.


معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه مشابه هر آزمون اجباری دیگر در کشور آزمون ورود به حرفه نیز در سال‌های گذشته تبدیل به سدی بزرگ و ترسناک پیش‌روی مهندسان تازه فارغ‌التحصیل شده است، گفت: مهندسان با خواندن انواع کتاب تست و شرکت در کلاس‌های کنکوری و آزمون‌های آزمایشی باز هنگام شرکت در این آزمون ترس و نگرانی درونی دارند که البته شیوه جدید تست‌های کنکوری این آزمون  به پیچیده‌تر شدن آن در ادوار گذشته کمک کرده است.


نورافکن، برگزاری آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی) را برای سه دسته از داوطلبان آزمون ورود به حرفه مهندسان عنوان کرد و افزود: آزمون ورود به حرفه برای دریافت پایه سه برای مهندسان عمران شامل چهار بخش نظارت، محاسبات، اجرا  و طراحی بوده که بخش اجرا به تازگی در فهرست آزمون ورود به حرفه قرار گرفته است.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر