صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۰۴ مهر ۱۳۹۹

علت حضور وزیر پیشنهادی صمت در جلسه علنی مجلس چه بود؟

وزیر پیشنهادی صمت پس از اعتراضات نمایندگان نسبت به حضور غیرقانونی‌اش در مجلس، جلسه علنی پارلمان را ترک کرد.
کد خبر : 517938

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، رئیس‌جمهور در نامه‌ای به علیرضا رزم‌حسینی را به‌عنوان وزیر پیشنهادی صمت به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.


رزم‌حسینی از افراد نزدیک به اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور بوده و همشهری او و اهل کرمان است. وی متولد سال ۱۳۴۰ در کرمان است و در دولت یازدهم و دوازدهم استاندار استان‌های کرمان و خراسان‌رضوی بود. وی تحصیلکرده کارشناسی علوم اقتصادی و بازرگانی از دانشگاه شهید باهنر کرمان است. رزم‌حسینی سابقه شرکت در دفاع مقدس را هم دارد.


وزیر پیشنهادی صمت، قائم‌مقام فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله کرمان و جانشین عملیات قرارگاه خاتم‌الانبیا در دوران جنگ بود و در عملیات خیبر جانباز شد و نشان فتح از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی دریافت کرد.


یکی از نکات عجیب در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی این بود که وقتی نامه حسن روحانی برای پیشنهاد وزارت رزمی‌حسینی اعلام وصول شد، به یک‌باره او به همراه حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی وارد صحن علنی مجلس شد.


رزمی حسینی در جایگاه مسئولان دولتی نشست که این موضوع با واکنش منفی برخی از نمایندگان مجلس روبرو شد.


علی بابایی، نماینده مردم ساری در مجلس فریاد زد و گفت که حضور رزم حسینی در صحن علنی مجلس در حالی که هنوز وزیر نشده، خلاف قانون است. برخی از نمایندگان با قرار گرفتن در کنار صندلی این نماینده خواستار آرام شدن وی شدند. پس از اعتراضات نمایندگان وزیر پیشنهادی صمت جلسه علنی امروز را ترک کرد.


در حالی رزمی حسینی به‌عنوان مهمان در جایگاه مسئولان دولتی نشست که هنوز فرآیند بررسی صلاحیت او در مجلس شورای اسلامی آغاز نشده است.


حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در همین رابطه گفته است: «قطعاً رأی بالا به علیرضا رزم‌حسینی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت می‌تواند وی را در انجام وظایفش دلگرم‌تر کند و از عهده مشکلاتی که حل آنها بستگی به وزارت صنعت، معدن و تجارت دارد، فراهم شود».


معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در رابطه با حضور رئیس‌جمهور در جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی صمت تاکید کرد: حضور رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی، به نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا بستگی دارد.


باید دید آیا مجلس به علیرضا رزمی‌حسینی که رابطه بسیار قوی با اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور دارد رأی اعتماد می‌دهد یا خیر؟


البته ایزدخواه، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره انتخاب رزمی حسینی برای وزارت صمت گفت: «دولت روحانی اگر می‌توانست شایسته گزینی کند و تخصص و سابقه مفید را ملاک قرار دهد، اوضاع بهتر از این می‌بود».
وی با بیان اینکه حالا هم بعد از چهار ماه معطلی صنعت و افسارگسیختگی بازار، گزینه‌ای را معرفی کرده که از اول هم حرفش بود و نامناسب ترین در میان گزینه های مطرح شده هم بود، افزود: «هیچ سابقه جدی مدیریت کلان صنعت و تجارت ندارد. البته مدیریت شرکت واردکننده ماشین آلات چینی را دارد! مسئولیت های ضمنی یک استاندارد را هم به عنوان سابقه در رزومه زده است! و ضعف های بزرگتر دیگری که بموقعش باید گفت».


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر