صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۸ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹
یاسینی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

نزدیکی ارتباط صنعت و دانشگاه با ایجاد مرکز تحقیقات غذا و شیرینی/ «سیترات سدیم» تولید می‌شود

رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی راهکاری برای نزدیک کردن ارتباط صنعت و دانشگاه بوده است.
کد خبر : 517502

سیدعلی یاسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره ایجاد مرکز تحقیقات غذا و شیرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد اظهار کرد: با وجود ضرورت و تأکید نزدیکی ارتباط صنعت و دانشگاه؛ اما به‌طور کلی این دو نهاد مسیر متفاوتی را طی می‌کنند؛ بنابراین اقدامات انجام‌شده در زمینه نزدیک‌سازی این ارتباط را به فال نیک گرفته و به راه‌اندازی مرکز تحقیقات غذا و شیرینی در دانشگاه اقدام کردیم.


وی با بیان اینکه خلأ کار علمی در صنایع کوچک مشهود است و مراکز تحقیقاتی دانشگاه تلاش می‌کنند تا بخشی از این خلأ را پرکنند، افزود: اکنون پروژه‌هایی مانند بررسی تأثیر ازن بر مغزهای خوراکی و تولید سیترات سدیم در مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد فعال هستند.


یاسینی، عقد قراردادها، تفاهم‌نامه‌ها و استقبال از همایش‌های مرکز تحقیقات غذا و شیرینی را مهم‌ترین دستاوردهای این مرکز نام برد و اضافه کرد: دانشجویان در چارچوب این تفاهم‌نامه‌ها توانسته‌اند فعالیت‌های خود را با سهولت بیشتری انجام دهند.


 رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به آنا گفت: این مرکز تعامل نسبتاً خوبی با نهادها و مراکز مربوط داشته و هرچند حرکت در مسیر تحقیق آهسته است؛ اما یخ‌های ارتباط علم و صنعت در این مسیر آب می‌شود.


یاسینی درباره جایگاه پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی استادان و اعضای هیئت علمی در مرکز تحقیقات غذا و شیرینی عنوان کرد: با تفاهم‌نامه‌هایی که با برخی صنایع امضا شده، بسیاری از دانشجویان رشته صنایع غذایی توانسته‌اند پایان‌نامه‌های خود را در این کارخانه‌ها انجام دهند.


وی با ارزیابی اقدامات مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد درباره ادامه فعالیت این مرکز مطرح کرد: در این باره تا حدودی نیاز به صبوری سازمان مرکزی است؛ زیرا عادت جدایی صنعت از دانشگاه طولانی‌مدت بوده و نیاز به تدبیر و تأمل دارد.کرونا نیز مزید بر علت شده و توانسته تولید شیرینی‌جات و بسیاری از مواد غذایی را به حداقل برساند. در زمان کاهش جدی درآمد، صنایع کمتر به تحقیق و توسعه بها می‌دهند.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر