صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۰ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹

مدل مفهومی خودروی کاملاً الکتریکی یو-شیفت رونمایی شد

سازمان هوافضای کشور آلمان تصاویری از مدل مفهومی اتومبیل کاملاً الکتریکی یو-شیفت را منتشر کرد.
کد خبر : 517411

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، سازمان هوافضای آلمان از نمونه اولیه اتومبیل تمام برقی یو-شیفت رونمایی کرد. این خودرو برای استفاده در ناوگان حمل‌ونقل شهری طراحی شده است.


یکی از مدیران ارشد شرکت سازنده خودروی یو-شیفت گفت: این اتومبیل ترددهای روزانه در مناطق شهری را متحول می‌کند و و به دلیل عدم تولید آلودگی هوای پاک را به شهرهای بزرگ بازمی‌گرداند. این خودور نه تنها برای استفاده‌های شخصی بلکه برای جابه‌جایی کالا و تعداد زیادی از مسافران هم می‌تواند به‌کارگیری شود.



نوع طراحی و قدرت موتور خودروی الکتریکی یو-شیفت به حدی است که به راحتی قادر است اتوبوسی را کشیده و جابه‌جا کند. یعنی در مدت زمانی کوتاه اتومبیل شخصی به وسیله نقلیه حمل‌ونقل عمومی تبدیل می‌شود. اتوبوس مخصوصی که به خودروی یو-شیفت متصل می‌شود دارای 7 ردیف صندلی است و ظرفیت مناسبی برای جابه‌جایی مسافران دارد.


شرکت دی‌ال‌آر(DLR) به عنوان سازنده خودروی یو-شیفت شناخته می‌شود. مهندسان این شرکت مدعی هستند خودروی طراحی شده توسط آن‌ها نه تنها وسیله نقلیه‌ای کاملاً هوشمند است و در صورت تمایل سرنشینان می‌تواند به صورت خودکار به سمت مقصد مورد نظر حرکت کرده و سفری لذت بخش را برای راننده و سایر سرنشینان فراهم کند.


طبق اعلام شرکت دی‌ال‌آر حداکثر سرعت این اتومبیل تمام الکتریکی 60 کیلومتر بر ساعت است. به غیر از این مورد هنوز اطلاعات بیشتری از خودروی یو-شیفت منتشر نشده است. این خودرو تا سال 2024 به مرحله تولید انبوه می‌رسد و مشتریان در سراسر دنیا می‌توانند از آن استفاده کنند.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر