صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۵ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹
در گفتگوی آنا با عبدالملکی مطرح شد؛

آنچه داوطلبان علاقه‌مند به رشته تصویرسازی باید بدانند/ انواع تصویرسازی چیست؟

دانش‌آموخته کارشناسی ارشد تصویرسازی دانشگاه شاهد به توضیحاتی درباره رشته تصویرسازی پرداخت.
کد خبر : 517307

مهناز عبدالملکی، دانش‌آموخته کارشناسی ارشد تصویرسازی دانشگاه شاهد در گفتگو  با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه تصویرسازی یکی از رشته‌های خوب هنری در دانشگاه‌هاست، اظهار کرد: تصویرسازی شاخه‌ای از هنرهای تجسمی محسوب می‌شود و هنرمند با توجه به یک متن، به تصویرسازی می‌پردازد. اما در نقاشی، هنرمند می‌تواند هر چیزی را که دوست دارد و در ذهن او خطور می‌کند به تصویر بکشد، حتی ذهنیت هنرمند می‌تواند خواب و رؤیا و یا یک نقاشی انتزاعی باشد.


وی افزود: تصویرسازی به موضوع‌‌های علمی، آموزشی، تاریخی، ادبی، هنری، داستان‌های کودکانه و... می‌پردازد. همچنین تصویرسازی علمی شامل آثار پزشکی، نجوم و... است که هنرمند باید با دقت در موضوع، آثار خوب خلق کند. در بعضی از مواردی که عکاسی پاسخگو به ثبت تصاویر علمی نیست، تصویرسازی علمی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.


انواع تصویرسازی چیست؟


دانش‌آموخته کارشناسی ارشد تصویرسازی دانشگاه شاهد بیان کرد: تصویرسازی تاریخی، به تاریخ و گذشته  افراد و اشیا می‌پردازد و وقایع و رخدادهای تاریخی از قبیل جنگ‌ها، پیروزی‌ها، سرگذشت پادشاهان و... را به تصویر می‌کشد. همچنین تصویرسازی آموزشی به آموزش در زمینه‌های مختلف مانند هنر، ادبیات، ریاضی، آموزش به کودکان و... می‌پردازد و کتاب‌های درسی در حیطه تصویرسازی آموزشی محسوب می‌شوند.


عبدالملکی ادامه داد: تصویرسازی ادبی به ادبیات مربوط می‌شود و تصویرسازی رمان‌ها، داستان‌های کوتاه، شعر و... را در بر می‌گیرد. در تصویرسازی گروه سنی را هم باید در نظر بگیریم و با توجه به گروه سنی کودک، نوجوان و بزرگسال تصویرسازی کنیم؛ تصویرسازی در کتاب‌های کودکانه نیز کاربرد چشم گیری دارد و هنرمند در تصویرسازی اینگونه کتاب‌ها باید با توجه به گروه سنی از رنگ‌های شاد و تصاویری قابل فهم برای کودکان استفاده کند.


وی افزود: در تصویرسازی تکنیک‌های مختلفی مانند تکنیک آبرنگ، اکریلیک، گواش، مداد رنگی، پاستل گچی یا روغنی، کلاژ و... وجود دارد. بعضی تکنیک‌‌ها را می‌توانیم به صورت ترکیب آبرنگ و پاستل روغنی به کار ببریم، همچنین تکنیک دیجیتال هم داریم که با استفاده از کامپیوتر انجام می‌شود و هر کدام از این تکنیک‌ها را با توجه به موضوع و گروه سنی می‌توانیم استفاده کنیم.


ذوق، خلاقیت و ایده‌پردازی در تصویرسازی مهم است


این کارشناس ارشد تصویرسازی گفت: برای ورود به رشته تصویرسازی مانند سایر رشته‌های هنری علاقه و پشتکار نیاز است، همچنین باید در طراحی و تکنیک‌های تصویرسازی مهارت لازم را داشته باشیم. ذوق، خلاقیت و داشتن ایده جدید و ایده‌پردازی در این رشته نیز مهم است؛ فارغ‌التحصيل این رشته می‌تواند تصویرسازی کتاب و مجلات علمی، آموزشی، ادبی، هنری و کتاب‌های کودکانه را انجام دهد و همچنین در فضای مجازی و دیجیتال نیز به فعالیت بپردازد.


انتهای پیام/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر