صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۵ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹

رویدادهای نجومی فصل پاییز در راه هستند!

یک کارشناس حوزه نجوم به بیان توصیه‌هایی برای علاقه‌مندان به حوزه نجوم پرداخت و پدیده‌های نجومی خاص این ماه را عنوان کرد.
کد خبر : 517241

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، امیرعلی مومنی به بیان توصیه‌هایی برای علاقه‌مندان به پدیده‌های نجومی پرداخت و گفت: اوایل فصل پاییز به دلیل هوای بهتری و شفافیت آسمان بهترین زمان برای رصد پدیده‌های نجومی است که این مساله در منطقه کویری محسوس است.


این کارشناس حوزه نجوم تصریح کرد: این مساله از این حیث دارای اهمیت است که در فصل تابستان به خاطر گرمای هوا و غبار موجود در آسمان این شرایط مهیا نیست و علاقه‌مندان به نجوم می‌توانند از این مساله استفاده کنند.


وی خاطرنشان کرد: از جمله پدیده‌های نجومی که در این فصل می‌توان به مشاهده آنان پرداخت، اجتماع ماه و سیارات است چراکه ماه در طی ماه از کنار سیارات عبور می‌کند و در اصطلاح پدیده نجومی به آن پدیده مقارنه گفته می‌شود که بین ماه و دیگر سیارات برقرار است.


مومنی تصریح کرد: در آخر همین هفته اجتماع ماه، زحل و مشتری را در کنار یکدیگر داریم که با چشم غیرمسلح دیده می‌شوند و فرصت مناسبی است که به واسطه ماه دو سیاره دیگر را پیدا کنیم.


این کارشناس حوزه نجوم تاکید کرد: پدیده دیگری که در مهرماه صورت می‌گیرد، مقارنه مریخ است که زمین بین خورشید و مریخ قرار می‌گیرد به این صورت که با غروب خورشید، مریخ از شرق طلوع کرده و در تمام طول شب تا نزدیک صبح ما مریخ را در آسمان خواهیم داشت.


وی تصریح کرد: این پدیده نجومی نزدیک‌ترین فاصله ما به مریخ است و این سیاه از حالت عادی پر نورتر دیده می‌شود و باتوجه به شرایط جوی آن به سادگی قابل تشخیص است.


این کارشناس حوزه نجوم خاطرنشان کرد: در اواخر مهرهاه هم بارش شهابی را داریم که یک بارش شهابی نسبتا معمولی است و حدود سی بارش شهابی در ساعت مشاهده می‌شود که اواخر ماه اوج بارش شهابی است.


 


مومنی در پایان تاکید کرد: این پدیده مقارنه نیازی به بیرون از شهر رفتن هم در این شرایط کرونایی ندارد و سیاراتی همچون زهره، مشتری، زحل و مریخ خیلی پرنور هستند و در شهر به راحتی دیده می‌شوند، در نتیجه این موارد از جمله پدیده‌های نجومی هستند که با وجود آلودگی نوری حتی در شهر‌ها هم قابل مشاهده است و می‌توان از آن لذت برد.


منبع: خبرگزاری میزان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر