صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۴ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹
متخصص طب ایرانی:

استفاده از ظرفیت طب ایرانی، در پیشگیری از آلزایمر موثر است

متخصص طب ایرانی به‌مناسبت روز جهانی آلزایمر، به بیان علل بروز این بیماری و برخی توصیه‌های مهم از دیدگاه طب ایرانی برای پیشگیری از بروز این بیماری پرداخت.
کد خبر : 517118

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، تبسم ارشادی‌فر متخصص طب ایرانی کاهش حافظه یا فراموشی که ‌بیشتر در افراد مسن اتفاق می‌افتد را تعریف آلزایمر دانست و گفت: نسبت ابتلای زنان به آلزایمر بیشتر از مردان بوده و کلمه مطابق با آن در طب ایرانی نسیان است که سال‌ها قبل از تشخیص این بیماری در طب مدرن، حکمایی همچون رازی، ابن سینا و سید اسماعیل جرجانی نیز آن را تعریف کرده‌اند.


وی افزود: علت نسیان از دیدگاه طب ایرانی در درجه اول سردی و‌ تری مغز و سپس سردی و خشکی یا گرمی و خشکی آن است.


ارشادی‌فر، علائم آلزایمر را در افراد مختلف با توجه به علت بروز آن متفاوت دانست و گفت: وقتی سردی و تری بر مزاج مغز غلبه دارد، خواب بیمار زیاد بوده و ممکن است اشک‌ریزش از چشم‌ها نیز مشاهده شود، درحالی‌که در سوء مزاج سرد و‌ خشک، فرد کم‌خوابی و خشکی بینی داشته و می‌تواند امور گذشته را به یاد بیاورد.


وی با بیان اینکه فراموشی به‌ندرت به‌دلیل غلبه گرمی و خشکی به‌وجود می‌آید، افزود: ابتلا به آلزایمر نه‌تنها در زنان بیشتر بوده، بلکه نسبت به مردان سریع‌تر هم پیشرفت می‌کند.


این متخصص طب ایرانی با توصیه به رعایت اصول حفظ تندرستی بر مبنای شش اصل ضروری حیات، برای پیشگیری از آلزایمر، گفت: آب‌وهوای سالم، خواب و بیداری، خوردن و آشامیدن، ورزش و استراحت، جذب مواد ضروری و دفع مواد زائد و حالات روحی روانی، 6 اصل مهمی است که در مکتب طب ایرانی همواره بر رعایت توصیه‌های مرتبط با هر یک از آنها تاکید شده است.


وی افزود: استفاده از مغزیجات و کشمش و انجیر، پرهیز از مصرف پیاز خام، سیب ترش ناشتا و گشنیز زیاد و ننوشیدن آب زیاد، به‌خصوص در نبود احساس تشنگی، از دیگر توصیه‌های برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری بوده و افرادی که مزاج مغز آنها سرد و تر است نیز باید از خوردن کاهو پرهیز کنند.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر