صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۸ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹

ارسال سیگنال‌هایی پزشکی با تولید پچ کووید-19

نوعی پچ پوشیدنی اطلاعات وضعیت جسمانی بیماران را برای پزشکان ارسال کرده و به کنترل شیوع بیماری کرونا کمک می‌کند.
کد خبر : 516942

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، شیوع بیماری کرونا در سراسر دنیا سبب شد تعداد مراجعان و بیماران بستری در بیمارستان‌ها افزایش چشمگیری پیدا کند. از همین رو دانشمندان در تلاش هستند تا با استفاده از فناوری‌های مختلف شیوع گسترده‌تر این بیماری را کنترل کرده و جمعیت بیماران در مراکز درمانی را به حداقل برسانند.


محققان به تازگی موفق شدند نوعی پچ(Patch) پوشیدنی را اختراع کنند که از راه دور با ارسال سیگنال‌هایی برای پزشکان آن‌ها از وضعیت سلامتی افراد مختلف و به ویژه بیماران مبتلا به ویروس کووید-19 آگاه می‌سازند. این پچ(وصله) پوشیدنی توسط گروهی از مهندسان شاغل در شرکت‌های بین‌‍‌المللی طراحی و تولید شده است.



بررسی‌ها نشان می‌دهد بیمارستان‌ها در زمان شیوع بیماری کرونا از جمله محل‌های آلوده و خطرناک هستند از همین رو مراجعه افراد بیشتر به این اماکن علاوه بر اینکه جان خود آن‌ها را در خطر قرار می‌دهد فشار کاری و روانی مضاعفی را به پزشکان و سایر کادر درمانی وارد می‌کند. پزشکان و افرادی که از پچ‌های پوشیدنی کووید-19 استفاده می‌کنند می‌توانند پیش از رفتن به مرکز درمانی از وضعیت تراکم جمعیت در آن محل آگاه شده و با اطمینان از عدم وجود خطر برای آزمایشات پزشکی مراجعه کنند.


این وصله پوشیدنی با استفاده از قابلیت‌های خاص خود علائم حیاتی را در بدن افراد مبتلا به بیماری کرونا بررسی کرده و در صورتی که حال آن‌ها وخیم شود داده‌های لازم را به پزشک معالج ارسال کرده و این امکان را مهیا می‌سازد که قبل از وقوع اتفاقی جبران نا‌پذیر فرد بیمار را به بیمارستان منتقل کنند. البته این اولین بار نیست که محققان از ابزارهای هوشمند برای کنترل جمعیت در بیمارستان‌ها استفاده می‌کنند.


سازندگان این قطعه الکترونیکی مدعی هستند پچ کووید-19 تنها برای مبارزه با بیماری کرونا طراحی نشده و می‌توان از آن برای کنترل بیماری‌های عفونی نیز استفاده کرد. علائم همچون دمای بدن، شدت و نوع سرفه‌ و ضربان قلب به وسیله این وصله قابل اندازه‌گیری است. با پچ کووید-19 بیماران دیگر مجبور نیستند پس از ابتلا به ویروس کووید-19 به طور اجباری در بیمارستان قرنطینه شوند.


انتهای پیام/4144/


 


انتهای پیام/

برچسب ها: همه‌گیری کرونا
ارسال نظر