صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۶ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹
به میزبانی دانشکده رسانه فارس صورت گرفت؛

برگزاری مراسم تقدیر از برگزیدگان چهارمین المپیاد سواد رسانه‌ای

مراسم تقدیر از برگزیدگان چهارمین المپیاد سواد رسانه‌ای به میزبانی دانشکده رسانه فارس برگزار شد.
کد خبر : 516754

به گزارش خبرنگار حوزه رسانه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سارا مسعودی مدیر مرکز نوآوری دانشکده رسانه فارس در مراسم تقدیر از دانش‌آموزان برگزیده در چهارمین المپیاد سواد رسانه‌ای در رابطه با آینده رسانه‌ها گفت: در حال حاضر کمبودها به شدت در عرصه سواد رسانه احساس می شود و نیازمند تربیت نیروهای فعال و توانمند هستیم.


وی گفت: امیدوارم در آینده شاهد نسلی از متخصصین رسانه باشیم و تلاش داریم در این مرکز متخصصان عرصه سواد رسانه را پرورش دهیم.


سید محمد باطنی دبیر المپیاد سواد رسانه‌ای هم در این مراسم با اشاره به  این که سواد رسانه‌ای یک زبان مشترک در بین نسل جدید است، گفت: ما با نسلی روبه‌رو هستیم که با رسانه معرفی می‌شوند و به آن نسل اینترنت می‌گویند. در نسل هزاره سوم سواد رسانه‌ای می‌تواند یک زبان مشترک برای گفتگو با نسل جدید باشد از طرفی المپیاد سواد رسانه‌ای یک ظرفیت جدی است که این نسل را با رسانه ویک زبان متفاوت آشنا می‌کند.


وی افزود: در صدا و سیما  مجموعه‌ای به نام«باشگاه هنر و رسانه نوجوان» وجود دارد که محل گردهمایی نخبگان رسانه است. افراد برگزیده در المپیاد وارد این باشگاه خواهند شد و به صورت تخصصی با مهارت‌های هنری و رسانه آشنا می‌شوند و ظرفیت رشد و شکوفایی استعدادها برایشان فراهم است.


علی محمدزاده یکی از برگزیدگان المپیاد سواد رسانه‌ای هم در این جلسه گفت: باید توجه داشته باشیم که در عصر رسانه زندگی می‌کنیم  وظیفه هر یک از ما داشتن علم استفاده از این ابزار یا به بیان بهتر کسب سواد رسانه‌ای است تا بتوانیم به بهترین شکل در راستای اهداف خود از آن استفاده کنیم.


وی افزود: یکی از ویژگی‌هایی که المپیاد سواد رسانه‌ای را از سایر المپیادها متمایز می‌کند موقعیت محور  بودن آن است که به کارهای عملی بیشتر از کارهای تئوری توجه دارد.


گفتنی است چهارمین المپیاد سواد رسانه‌ای با مشارکت دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم در سه مرحله برگزار شد.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

برچسب ها: سواد رسانه ای
ارسال نظر