صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس پلیس فتای خراسان رضوی خبر داد:

«گرگ زخمی» شبکه‌های اجتماعی شکار شد

جوان 30 ساله ای که با عنوان «گرگ زخمی» در یکی از شبکه های اجتماعی تلفن همراه زنان و دختران را فریب می داد و با توسل به زور و تهدید از اعمال شیطانی خود فیلم می گرفت، در حالی با اعلام شکایت یک زن جوان به دام افتاد که تاکنون 8 فیلم از صحنه های شیطانی آزار و اذیت دختران و زنان از وی کشف شده است.
کد خبر : 51669

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، روزنامه خراسان نوشته است: رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان رضوی صبح روز گذشته با بیان جزئیاتی از پرونده «گرگ زخمی» در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی گفت: حدود 10 روز قبل زن 26 ساله ای با مراجعه به پلیس فتا از اعمال کثیف و شیطانی فردی خبر داد که با آی دی «گرگ زخمی» وارد شبکه های اجتماعی شده بود. سرهنگ جواد جهانشیری افزود: شاکی این پرونده با ارائه مشخصاتی از این فرد مدعی شد که توسط این فرد و با تهدید سلاح سرد مورد آزار و اذیت قرار گرفته است و متهم با فیلم برداری از اعمال شیطانی خود همواره وی را تهدید به انتشار فیلم می کند. این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت ماجرا، بلافاصله گروهی از کارشناسان و کارآگاهان زبده پلیس فتا مأمور رسیدگی به این پرونده و ادعای شاکی شدند.



وی گفت: کارآگاهان در اولین مرحله از اقدامات پلیسی خود به ردیابی های اطلاعاتی در فضای مجازی پرداختند و با مشخصاتی که شاکی در اختیار کارآگاهان گذاشته بود موفق شدند با استفاده از شگردهای تخصصی و فنی به سرنخ هایی از متهم جوان دست یابند. رئیس پلیس فتای خراسان رضوی با اشاره به این که پس از شناسایی مخفیگاه این فرد در خیابان شهید مطهری، عملیات دستگیری وی با صدور دستوری از سوی مقام قضایی آغاز شد، خاطرنشان کرد: متهم این پرونده که در یک عملیات غافلگیرانه، حلقه های قانون را بر دستان خود مشاهده می کرد برای انجام بازجویی به مقر پلیس فتا هدایت شد و مورد بازجویی های تخصصی قرار گرفت.


سرهنگ جهانشیری خاطرنشان کرد: بازیابی و بازبینی فیلم های کشف شده از این متهم نشان می داد که وی ابتدا با عنوان «گرگ زخمی» در یکی از شبکه های اجتماعی با زنان و دختران جوان آشنا می شد و پس از آن که آدرس محل سکونت طعمه خود را به دست می آورد با استفاده از یک قبضه کارد، آنان را تهدید و از اعمال شیطانی خود فیلم می گرفت.


وی به کشف یک قبضه کارد از متهم این پرونده نیز اشاره کرد و گفت: در ادامه بررسی های کارشناسی مشخص شد که متهم مذکور 8 زن و دختر دیگر را نیز با همین شیوه فریب داده و از آنان فیلم گرفته است که بررسی های پلیسی در این باره همچنان ادامه دارد.رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان رضوی در بخش دیگری از مصاحبه خود ضمن تبریک هفته بسیج به ملت ایران و بسیجیان سرافراز و قدردانی از زحمات سرهنگ سیدمحسن عرفانی (رئیس پلیس سابق فتای خراسان رضوی) که به افتخار بازنشستگی نایل آمد گفت: پلیس فتا دوران طفولیت خود را پشت سر گذاشته است و هم اکنون دوران رشد و بالندگی خود را طی می کند .


سرهنگ جواد جهانشیری با اشاره به این که 94 درصد از جرایم فضای سایبری در وب پنهان رخ می دهد و همین امر مأموریت های پلیس را برای مبارزه با جرایم عمیق، پیچیده تر می کند، افزود: امروز پلیس فتای جمهوری اسلامی به دانش روز و فن آوری های نوین مجهز است و همواره جرایم نوظهور بلافاصله مورد رصدهای اطلاعاتی قرار می گیرد چرا که عضوگیری و عملیات های گروهک ها و شبکه های تروریستی در لایه های پنهان فضای مجازی صورت می گیرد و یا جرایم اقتصادی یقه سفیدها نیز در وب های مخفی رخ می دهد اما همه این ها مدام تحت نظارت و کنترل دقیق و رصدهای اطلاعاتی پلیس فتا قرار دارند.


وی همچنین به افزایش 4 درصدی جرایم اینترنتی اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی دقیق رسانه های گروهی موجب کاهش جرایم مالی و کلاهبرداری در فضای مجازی شده اما در عین حال این گونه جرایم 53 درصد از وقوع جرم در فضای سایبری را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که جرایم غیراخلاقی با 30 درصد، جرایم اجتماعی 11 درصد و جرایم سیاسی با 6 درصد در مکان های بعدی وقوع جرم قرار دارند.


این مقام انتظامی در پاسخ به سوال خبرنگار خراسان درباره خرید و فروش طلاهای تقلبی از طریق فضای مجازی نیز گفت: هر گونه تبلیغ و یا خرید و فروش کالا باید قانونمند و با مجوزهای رسمی باشد و در عین حال آن کالا به رویت مشتری برسد در غیر این صورت تخلف محسوب شده و پلیس با این گونه موارد به طور قانونی برخورد می کند. وی به رشد 20 درصدی کشف جرایم از طریق رصد سایت ها و شبکه ها در فضای مجازی نیز اشاره کرد و افزود: برخی از جرایم قبل از آن که شاکی داشته باشد از طریق کارشناسان زبده پلیس فتا در فضای مجازی رصد می شوند و در صورت احراز جرم بلافاصله عملیات مبارزه و دستگیری متهمان با کسب مجوز قضایی در دستور کار قرار می گیرد.


سرهنگ جهانشیری در پایان تصریح کرد: طی یک ماه گذشته کشفیات جرایم در پلیس فتای خراسان رضوی یک درصد رشد داشته است در حالی که تعداد دستگیری متهمان با افزایش 8 درصدی مواجه است. رئیس اداره اطلاع رسانی پلیس خراسان رضوی نیز در حاشیه این مصاحبه به خراسان گفت: خانواده ها باید سطح سواد اینترنتی خود را افزایش دهند چرا که با رشد روز افزون فن آوری های جدید باید اطلاعات کاملی برای نظارت بر رفتار و عملکرد فرزندان خود داشته باشند. سرهنگ نبوی با اشاره به سخنان اخیر سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: همان طور که قاضی محسنی اژه ای نیز اعلام کردند برخی جرایم در فضای مجازی مجازات «مفسد فی الارض» دارد بنابراین برخی افراد تصور نکنند که جرم در فضای سایبر پنهان می ماند و هیچ کس نمی تواند آنان را ردیابی کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر