صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۸ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

روایت نفر نخست آزمون سراسری از شکست غول کنکور/ به کلاس‌های کمکی اعتقادی نداشتم

رتبه نخست آزمون سراسری سال 99 در رشته تجربی با بیان اینکه برای رسیدن به قله پیشرفت روزانه بین 6 تا هفت ساعت مطالعه مداوم داشتم، گفت: بعد از شیوع کرونا سستی و تنبلی سراغم نیامد.
کد خبر : 516570

گروه استان‌های خبرگزاری آنا ـ حسین بوذری؛ تقریباً همه‌ساله در این ایام اخبار جذاب و حاشیه‌ای از نتایج کنکور سراسری کم نداریم، از برگزیدگان و دارندگان رتبه‌های برتر تا استرس و اضطراب داوطلبان بعد از نتایج برای پذیرفته شدن در دانشگاه‌های دولتی و آزاد.


سیدامیر سیدشنوا فردی، پسر بااستعداد و مؤدب اردبیلی امسال در آزمون چند صد هزار نفری موفق شد گوی سبقت را از رقبا برباید و با تلاش و پشتکار مثال‌زدنی به‌عنوان نفر نخست آزمون سراسری برای خود نامی دست و پا کند.




بیشتر بخوانید:


دلایل موفقیت دانش‌آموز اردبیلی در کنکور 99 از زبان مدیرکل‌ آموزش و پرورش




گفتگو با این پسر نجیب و دوست‌داشتنی بسیار شیرین و قابل تأمل بود و با هر جمله‌ای که از زبان او بیرون می‌آمد، امیدمان به آینده ایران اسلامی با وجود این جوان موفق بیشتر و بیشتر می‌شد.


وقتی از سیدامیر درباره رشته مورد علاقه‌اش در دانشگاه دولتی پرسیدیم با کمی تأمل پاسخ داد: «رشته پزشکی» و وقتی دلیل تأملش را پرسیدم، بیان کرد که قصد داشتم واکنشم به پرسش شما از روی اطمینان باشد.


نقش سیدجلال در موفقیت سیدامیر چقدر بود؟


پدر سیدامیر نیز عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی است و قطعاً راهنمایی‌ها و ایجاد انگیزه توسط پدر توانسته ثمربخش باشد.


خبرنگار آنا در گفتگویی با سیدامیر سیدشنوا رمز موفقیت و چرایی کسب رتبه نخست آزمون سراسری سال 99 در رشته تجربی را از این جوان کوشا و پرتلاش جویا شده است.


سیدامیر سیدشنوا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا ابتدا به معرفی خود پرداخت و با بیان اینکه از سال یازدهم به‌طور جدی شروع به مطالعه کردم، اظهار کرد: سال آخر (دوازدهم) روزانه بین 6 تا هفت ساعت مطالعه داشتم.


وی در پاسخ به این پرسش که رمز موفقیت شما در کنکور 99 چه بود؟ عنوان کرد: رمز موفقیتم در کنار استعداد، برنامه‌ریزی جدی‌ بود؛ البته از حمایت‌های پدر و مادر و معلمان نیز بهره‌مند شدم.


نفر نخست آزمون سراسری کنکور رشته تجربی درباره اینکه آیا در کلاس‌های کنکور نیز شرکت کردید؟ چنین پاسخ داد: اصلاً به کلاس کمکی اعتقاد ندارم؛ البته وقتی مدارس به‌دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شد، معلمان مدرسه برای ادامه تدریس به منزل آمدند.


سیدشنوا با بیان اینکه بهترین مشاور من مدیر مدرسه‌مان بود، یادآور شد: عموماً سطح معلمان ما نیز بالا بود و در موفقیت من تأثیر داشت.


وی در عین حال اصلی‌ترین نقش را در موفقیت خود، پدر و مادرش عنوان و مطرح کرد: اصلی‌ترین نقش را در موفقیتم پدر و مادرم داشتند،  به‌خصوص ایجاد انگیزه که بسیار مؤثر بود.


دارنده رتبه نخست آزمون سراسری سال 99 در رشته تجربی در پاسخ به پرسش دیگر مبنی بر اینکه آیا از همکلاسی‌ها و هم‌مدرسه‌ای‌های شما دانش‌آموزی موفق به کسب رتبه برتر شد؟ چنین توضیح داد: بله. برخی از دوستانم رتبه داشتند که یکی از آنان زیر 100 بود.


اجازه ندادم کرونا بر من غالب شود


سیدشنوا در واکنش به شیوع ویروس کرونا و تأثیر آن بر برنامه‌ریزی‌های وی در روزهای کنکوری تأکید کرد: پیش از کرونا برای انجام ورزش به بیرون از منزل می‌رفتم؛ اما با شیوع این ویروس برنامه‌ریزی‌ام جدی‌تر شد و مجبور بودم در منزل به درس برسم.


وی با بیان اینکه با شیوع کرونا اجازه ندادم سستی و تنبلی بر من مسلط شود، رشته مورد علاقه‌ خود را «پزشکی» عنوان کرد و گفت: اولویت من تحصیل در دانشگاه تهران خواهد بود.


دارنده رتبه نخست آزمون سراسری سال 99 در رشته تجربی تبیین کرد: در دوران دانش‌آموزی نیز آرزو داشتم در یکی از دانشگاه‌های تهران یا شهید بهشتی تحصیل کنم.


خبرنگار آنا با سیدجلال سیدشنوا عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی و پدر سیدامیر نیز گفتگو کرد.


عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی درباره چرایی موفقیت سیدامیر و کسب رتبه نخست آزمون سراسری سال 99 در رشته تجربی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی صحیح بیشترین تأثیر را در موفقیت سیدامیر داشت، به‌عنوان مثال برنامه درسی، تفریح، استراحت طبق برنامه‌ریزی انجام شد و با تمرکز در حال مطالعه بود.


سیدشنوا درباره اینکه متأسفانه طی سال‌های گذشته با پدیده فرار مغزها از کشور مواجه هستیم و آیا دوست دارید فرزندتان در کشورهای خارجی تحصیل کند یا ایران؟ متذکر شد: قطعاً ایران. راه‌های پیشرفت و ارتقا در ایران وجود دارد و دلیلی ندارد سیدامیر برای تحصیل به خارج از ایران برود.


وی اظهار کرد: دوست دارم سیدامیر در ایران مانده و به مردم مملکتم خدمت کند و این برای من کافی است.


انتهای پیام/4078/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر