صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۷ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل صورت گرفت؛

پایان نخستین کنفرانس ملی مهندسی عمران با پذیرش نهایی 34 مقاله

دبیر نخستین کنفرانس ملی مهندسی عمران از دریافت بیش از 50 مقاله و برگزاری موفق این کنفرانس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل خبر داد.
کد خبر : 516434

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، بهرام رضایی‌بنا در مراسم اختتامیه نخستین کنفرانس ملی مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل که به‌صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: اواسط سال 97 مجوز برگزاری این همایش کسب شد و مقرر بود که خرداد 99 به‌صورت حضوری برگزار شود؛ اما با توجه به شیوع بیماری کرونا و لغو تمام برنامه‌های حضوری، تصمیم بر این شد که کنفرانس ملی مهندسی عمران را 19 و 20 شهریور 99 و به‌صورت کاملاً مجازی برگزار کنیم.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با بیان این نکته که محدودیت‌های کرونایی مانع از افزایش تعداد مقالات دریافتی شد، ادامه داد: در این کنفرانس تعداد 50 مقاله دریافت شد که پس از داوری تعداد 34 مقاله پذیرش نهایی شد.


دبیر نخستین کنفرانس ملی مهندسی عمران اردبیل افزود: فرزاد ستاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل همکاری بسیار خوبی در برگزاری این کنفرانس داشت و با پیگیری‌ها، مجوز پایگاه استنادی علوم اسلام ISC و مؤسسه CIVILICA کسب شد.


وی ادامه داد: دانشگاه­‌های محقق اردبیلی، خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای رشت، چالوس، شهرری و انجمن‌های علمی پل ایران، علوم و مهندسی علوم آب و مهندسی سازه ایران به طرق مختلف از این کنفرانس حمایت کردند.


رضایی‌بنا خاطرنشان کرد: سخنرانان کلیدی نخستین کنفرانس ملی مهندسی عمران اردبیل عبدالرضا سروقد مقدم از استادان صاحب‌نظر در عرصه مهندسی عمران و عضو هیئت علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله و اکبر صفر­زاده استادتمام دانشگاه محقق اردبیلی بودند که به ترتیب به راهبردهای ارتقای لرزه‌ای ساختمان‌های متداول کشور و هیدرولیک سرریزهای کلید پیانویی پرداختند.



انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر