تهدیدات بیولوژیکی جدیتر میشود/ لزوم ورود قوه قضائیه به موضوع محصولات تراریخته
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، علی کرمی در نشست هماندیشی استادان دانشگاههای استان اصفهان که با موضوع«تهدیدات نوین بیولوژیک و آشنایی با محصولات تغییر ژنتیک یافته» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه برگزار شد با اشاره به شیوع ویروس کرونا و مطالعاتی که روی این ویروس انجام شده اظهار کرد که تهدیدات بیولوژیک امروز به تهدیدات نوین تبدیل شده و از این پس جدیتر خواهد شد.
وی افزود: تهدیدات بیولوژیک به دو دسته تقسیم میشوند، نخست سلاحهای بیولوژیک و شیمیایی که در میدان جنگ استفاده شده و دوم بیوتروریسم که با هدف صدمه زدن به منافع اقتصادی و منابع انسانی علیه گروه یا شخص خاص مورد استفاده قرار گرفته که تحقیقات نشان داده کشور ژاپن و آمریکا در این زمینه پیشتاز هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه بقیهالله با بیان سابقه تاریخی استفاده از سلاحهای کشتار جمعی در هشت سال دفاع مقدس گفت: عراق در زمان جنگ این سلاحها را از آمریکا گرفته بود و نهتنها از بمب شیمیایی علیه سربازان و پاسداران استفاده میکرد؛ بلکه بهصورت بیرحمانهای آن را علیه مردم غیرمسلح، زنان و کودکان در سردشت و حلبچه استفاده کرد.
این مسئول ادامه داد: در ایران از سال 1363 مرکز تحقیقات بیوتروریسم و حتی کلینیک درمانی در این زمینه افتتاح و از آن زمان تاکنون تحقیقات گستردهای را آغاز کردهایم.
کرمی با بیان سخن معروف هنری کسینجر وزیر امور خارجه آمریکا در سال 1974 «با نفت کشورها را کنترل میکنیم و با غذا ملتها را» عنوان کرد: امروز جنگ آمریکا با کشورها به جنگ غذا تبدیل شده و برای رسیدن به اهداف شوم خود از غذا بهعنوان سلاح استفاده میکنند. با همین هدف بذرهای تراریخته را وارد کشورها کردهاند و منابع آبوخاک کشورها را با سموم شیمیایی آلوده کرده و یا آفتهایی مثل کرم ساقه خوار را در مزارع برنج و آفتهای دیگر را در مزارع گندم و محصولات استراتژیک منتشر میکنند تا کشاورزان مجبور شوند از سموم آفتکش استفاده کنند.
انحصار در واردات موجب گرانی میشود
وی تأکید کرد: باید بذرهای تراریخته را از بذرهای هیبریدی و اصلاح نژاد شده تفکیک و مردم را به سمت استفاده از محصولات ارگانیک دعوت کرد. دولتها نباید اجازه دهند محصولات تراریخته وارد کشور شود. این سؤال مطرح است که چرا دولتها اجازه میدهند ورود کنجاله و غذای طیور در انحصار چند نفر باشد؟ این انحصار هم باعث گرانی و نرسیدن به موقع محصول به دست دامداران و هم باعث راحتی ورود محصولات تراریخته شده و از قوه قضائیه انتظار میرود به این موضوع ورود کند.
این متخصص ژنتیک در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود 80 سال برنامهریزی غرب در زمینه بیوتروریسم و خصومت با ایران و برخی کشورهای آسیایی رسانه و فضای مجازی به میزان کافی در این زمینه روشنگری نکردهاند و حتی برخی روشنفکران و مسئولان هنوز دم از مذاکره و سازش با غرب میزنند، مطرح کرد: قلب رهبری معظم انقلاب از این موضوع در رنجش و درد بوده و اگر آگاهی در این زمینه بیشتر شود به مطالبه عمومی تبدیل میشود؛ بنابراین خواهش میکنم استادان در زمینه ترورهای بیولوژیک مطالعه کنند و دست به روشنگری برای دانشجویان و مردم بزنند.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/