صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

«سینمای ایران» زیر ذره بین تلویزیون

مجموعه مستندی با موضوع سینمای ایران و شناخت مولفه های آن، در کانال آذری شبکه سحر تولید می شود.
کد خبر : 516327

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، تهیه کننده و کارگردان این مجموعه مستند با عنوان «سینمای ایران» (ایران کینوسی) سونیا فتحی است که در ۲۶ قسمت می شود.


سونیا فتحی، تهیه کننده این مستند با بیان این نکته که پس از انقلاب و با تدوین ضوابط فیلمسازی شاهد تکامل کیفی و به نوعی پوست اندازی در سینمای ایران هستیم و فیلمسازانی همچون عباس کیارستمی، بهرام بیضایی، مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی توانسته اند تأثیرات بسیار مثبتی بر روند فیلمسازی کشور داشته باشند، افزود: در کنار این نام های بزرگ سینما، فیلمسازان جوانی همچون ابراهیم حاتمی کیا، مجید مجیدی و ابوالفضل جلیلی و ... نیز ادامه دهنده راه باشکوه سینمای پس از انقلاب هستند.


تهیه کننده «سینمای ایران» ادامه داد: شاخص های فیلمسازی پس از انقلاب نیز دچار تغییرات گستردهای شد و اگر بخواهیم گریزی به محصولات فرهنگی هنر هفتم در قبل از بهمن ۱۳۵۷ داشته باشیم، تفاوت این شاخص ها به عینه مشخص می شود.


وی اضافه کرد: با توجه به تغییر شاخص هایی همچون نقش زن در سینمای ایران پس از انقلاب، تغییر الگوی مصرف در خانواده، استفاده از مضمون های اجتماعی نو و جدید، حضور پررنگ مولفه های دینی در ساخت آثار مختلف و... ، در چهار دهه سپری شده از انقلاب شاهد حضور آثاری قوی در سینمای کشورمان بوده ایم که در مجموعه مستند «سینمای ایران» به آنها پرداخته می شود.


فتحی همچنین توضیح داد: بر همین اساس شاهد برپایی جشنواره های فرهنگی و هنری به صورت سالانه در کشورمان و پس از آن ساخت و حضور آثار ارزشمند بسیاری از کشورمان در جشنواره ها و رویدادهای جهانی و منطقه ای بودیم که تمام این اتفاقات در قالب این مستند ۲۶ قسمتی برای مخاطب آذری زبان بازگو می شود.


کارگردان این مستند از آثاری همچون: مادر، سارا، خانه دوست کجاست؟، هنرپیشه، طعم گیلاس، جدایی نادر از سیمین، دلشدگان، حضرت مریم، محمدرسول الله (ص)، می خواهد زنده بمانم، ملک سلیمان، شوکران، عروس، اجاره نشین ها، کلاه قرمزی و پسرخاله، رنگ خدا، آژانس شیشه ای، گاو، مهمان مامان، خیلی دور خیلی نزدیک، ابد و یک روز، قدمگاه و ... به عنوان آثاری برتر از کارگردانان بزرگ ایرانی نام برد که در این مجموعه مستند معرفی خواهند شد.


او از غلامرضا صیامی زاده به عنوان نویسنده و محقق این مستند نام برد که در کنار آن به اجرای این مستند هم کمک خواهد کرد.


کارگردان مستند «ایران کینوسی» با بیان این که هم اکنون کارهای مطالعاتی و تحقیقی مستند در حال انجام است و شروع ضبط این برنامه چند روز آینده بوده و پخش برنامه به صورت هفتگی است، ادامه داد: بخش ها و آیتم های مختلفی که در هر قسمت از این مستند شاهد آن خواهیم بود عبارتند از: معرفی کارگردان و آثار مهم، معرفی فیلم و عوامل ساخت، پخش قسمت هایی از فیلم و بیان موضوع و در انتها بررسی و تحلیل کارشناسی در برنامه.


فتحی در پایان بیان کرد: در صورت فراهم شدن شرایط در نیمه پاییز شاهد پخش مستند «سینمای ایران» (ایران کینوسی) از آنتن کانال آذری شبکه سحر خواهیم بود و در صورت رضایت و استقبال مخاطبان و بینندگان آذری زبان امکان ساخت فصل دوم آن نیز فراهم است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر