صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۴ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
شیوع کرونا در جهان؛

تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا به مرز 7 میلیون نفر نزدیک شد/ قرنطینه سراسری در سرزمین‌های اشغالی

در حالی که تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا به مرز 7 میلیون نفر نزدیک شده، ترامپ مدعی است 100 میلیون واکسن کووید-19 تا پیش از پایان سال جاری میلادی تولید خواهند شد.
کد خبر : 516091

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، آمارهای رسمی منتشرشده در وب‌سایت «ورلدومیترز» (worldometers) نشان می‌دهند تعداد مبتلایان به کرونا در دنیا از 30 میلیون و 718 هزار نفر عبور کرد و بیش از 956 هزار نفر نیز جان باخته‌اند. 



هند پس از آمریکا هم‌اکنون با ثبت بیش از 5 میلیون و 308 هزار مبتلا، دومین کشور از لحاظ فراوانی بیماری است. در برزیل رکورد ۴ میلیون و 497 ‌هزار و 434 نفری ابتلا به کرونا ثبت شد و این کشور در جایگاه سوم کشورهای جهان قرار گرفت. روسیه با یک میلیون و 97 هزار و 251 نفر در رتبه چهارم و پرو با 756 هزار و 412 نفر در جایگاه پنجم کشورهای دارای بیشترین میزان ابتلا به این ویروس در جهان قرار دارند. 





بیشتر بخوانید:


موج دوم کرونا در انگلیس آغاز می‌شود




صعودی شدن روند ابتلای روزانه به کرونا در آمریکا


روند ابتلای روزانه به کرونا در آمریکا در هفته گذشته بار دیگر صعودی شد و به‌طور میانگین به 39 هزار و 700 مورد رسید که با توجه به نزدیک شدن فصل شیوع آنفلوانزا، موجب نگرانی کارشناسان شده است. همچنین طبق آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در شبانه‌روز گذشته با ثبت 870 مورد جدید تعداد کل افراد فوت‌شده در آمریکا براثر ابتلا به کرونا به 203 هزار نفر افزایش یافت.



با وجود آمار مذکور و افزایش نارضایتی آمریکایی‌ها از نحوه مقابله دولت با شیوع کرونا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته (جمعه) در راستای وعده‌های انتخاباتی خود بار دیگر ادعای توزیع واکسن کرونا را مطرح کرد و گفت: 100 میلیون واکسن کووید-19 تا پیش از پایان سال جاری میلادی تولید خواهد شد.


وی در کنفرانس خبری خود در کاخ سفید عنوان کرد: ما به‌زودی و تا پیش از پایان سال جاری 100 میلیون واکسن و بعدها بسیار بیشتر تولید خواهیم کرد و این روند هر ماه ادامه خواهد یافت. می‌توانم بگویم تا ماه آوریل 2021 (فروردین 1400) در تولید واکسن برای هر فرد آمریکایی خودکفا خواهیم شد.


ترامپ ادعا کرد تا ماه آوریل برای هر 330 میلیون شهروند آمریکایی یک واکسن کرونا وجود خواهد داشت. توزیع واکسن پس از موافقت سازمان‌های بهداشت دولت فدرال در مدت 24 ساعت آغاز می‌شود.


ادعای عجیب بولسونارو


«ژایر بولسونارو»، رئیس‌جمهور برزیل گفت قرنطینه پزشکی به‌عنوان اقدامی بازدارنده در زمان شیوع کرونا نشانه ضعف است.



«ژایر بولسونارو»، رئیس‌جمهور برزیل


وی گفت: تسلیم این امور مسخره نشوید. (آن‌ها به شما گفتند)‌ در خانه‌هایتان بمانید، بعداً روی اقتصاد کار خواهیم کرد! (‌‌به اعتقاد من) همه این‌ها فقط برای افراد ضعیف است.


بولسونارو با قدردانی از ادامه فعالیت کشاورزان در دوره شیوع کرونا، همه‌گیری را واقعیتی توصیف کرد که باید با آن مقابله کرد و از ترس آن مخفی نشد.


انگلیس در آستانه قرنطینه سراسری


تعداد قربانیان ناشی از همه‌گیری کووید-19 در انگلیس به‌عنوان کانون نخست همه‌‌گیری این بیماری در اروپا به 41 هزار و 732 نفر افزایش یافته است. در این میان تعداد مبتلایان به این ویروس در انگلستان تاکنون به 385 هزار و 936 نفر رسیده است. «صادق ‌خان»، شهردار لندن گفت: به‌دلیل شیوع کرونا امسال هیچ برنامه‌ای ازجمله آتش‌بازی برای جشن سال نوی میلادی در این شهر برگزار نخواهد شد.



«صادق ‌خان»، شهردار لندن


هم‌زمان با افزایش تعداد موارد ابتلا به کرونا در انگلیس، کارشناسان این کشور به دولت پیشنهاد کردند قرنطینه سراسری به مدت یک هفته در ماه آینده برقرار شود. «مت کوک»، وزیر بهداشت انگلیس دراین‌باره گفت: این اقدام در اوضاع کنونی قابل اجرا نیست، ولی به‌عنوان گزینه آخر استفاده خواهد شد.


بازگشت قرنطینه به سرزمین‌های اشغالی


از روز گذشته (جمعه) و به‌دنبال موج دوم شیوع کرونا در سرزمین‌های اشغالی قرنطینه سراسری در این رژیم برقرار شد. این قرنطینه به مدت سه هفته است و امکان تمدید آن وجود دارد.



با توجه به افزایش موارد ابتلا به کرونا در میان صهیونیست‌ها مسئولان این رژیم قصد دارند محدودیت های بیشتری را در پاییز و هم‌زمان با اعیاد یهودی اعمال کنند.



طبق پروتکل‌های جدید اعمال‌شده در سرزمین‌های اشغالی، افراد نمی‌توانند بیش از 500 متر از خانه خود دور شوند که این میزان در برخی وضعیت‌های خاص ازجمله کار، خرید غذا و دارو، تهیه لوازم اصلی خانه و کمک به افرادی که در انجام امور خود ناتوان هستند، یک کیلومتر است.


7 هزار نظامی صهیونیست در سراسر سرزمین‌های اشغالی مستقر هستند و ده‌ها گاردریل و ایست‌ بازرسی در ورودی و خروجی شهرها تعبیه شده‌اند تا بر اجرای دقیق قرنطینه نظارت کنند. این تدابیر در حالی است که وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی از ثبت 3 هزار و 815 مورد جدید ابتلا به کرونا و 25 مورد فوتی خبر داد. در مجموع تاکنون 179 هزار و 71 مورد ابتلا به کووید-19 ثبت شده است. همچنین تعداد جان‌باختگان براثر ابتلا به کرونا به یک‌هزار و 196 نفر رسیده است.


روند ابتلا به کرونا در میان نظامیان صهیونیست نیز روند صعودی داشته است. خبرنگار نظامی پایگاه خبری «واللا» رژیم صهیونیستی گفت: تعداد افراد مبتلا به کرونا در ارتش اسرائیل 833 مورد دیگر افزایش یافت. تاکنون حدود 11 هزار و 845 نظامی اسرائیلی به‌دلیل ابتلا به کرونا در خانه‌های خود در قرنطینه به‌سر می‌برند.


شیوع کرونا در ترکیه


فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه گفت: در 24 ساعت گذشته 62 نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند و از 111 هزار و 113 آزمایش گرفته شده، یک‌هزار و 771 مبتلای جدید به این ویروس شناسایی شده است. 


به این ترتیب آمار کل مبتلایان به 299 هزار و 810 نفر و آمار جان‌باختگان نیز به 7 هزار و 377 نفر افزایش یافته است.


انتهای پیام/4106/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر