صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۷ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۹

چگونه نشاسته ذرت و آرد ذرت را تشخیص دهیم؟

آرد ذرت و نشاسته ذرت بسته به کارایی هایی که در آشپزی دارند متفاوت هستند. در این مطلب در مورد تفاوت این دو آرد اطلاعاتی را در اختیارتان قرار می دهیم.
کد خبر : 515911

آرد ذرت و نشاسته ذرت دو محصول کاملا متفاوت هستند که هر کدام کاربرد هایی در آشپزی و قنادی دارند . مراحل تهیه، ساختار،کاربرد و روش استفاده از هرکدام نیز متفاوت است و اگر بجای یکدیگر استفاده شوند نتیجه غیر قابل استفاده خواهند داشت.


برای آشنایی با آرد ذرت و نشاسته ذرت  و کاربرد دقیق آن ها با ما باشید.


نشاسته ذرت چیست؟


نشاسته ذرت از دانه ذرت بدست می آید و بیشترین کاربرد آن برای غلظت غذاها و شیرینی است.


نشاسته ذرت دارای بافت خاص و نرمی است. اگر مقداری از آن را بین دو انگشت حرکت دهید صدایی شبیه جیر جیر می شنوید اما بافت آن در حالت معمول نرم و لطیف و بدون هیچ زبری است و  رنگ سفیدی دارد که در انواع سوپ، انواع دسر و انواع سس استفاده می شود.


ویژگی های نشاسته ذرت


1_ استفاده از نشاسته ذرت بجای آرد ذرت در کیک وشیرینی باعث لطافت آن می شود.


2-پس از مخلوط شدن در مایعات بی رنگ می شود.


3-دارای طعم و بو و رنگ خنثی.


4-استفاده از نشاسته ذرت و آرد گندم در کرم ها برای غلظت


5-نشاسته ای که در ایران متداول است نشاسته گندم است که به نام نشاسته یا نشاسته گل نامیده می شود.


استفاده از آرد در بیشتر دستور کیک ها(نه همه دستور کیک ها) با نشاسته ذرت جایگزین کرد تا لطیف تر شود.



آرد ذرت چیست؟


آرد ذرت حاصل آسیاب کردن  دانه های خشک شده ذرت است و بسته به رنگ دانه های ذرت، آرد ذرت با رنگ های مختلفی بدست می آید و کاربرد آن برای ترد کردن بعضی خمیر ها مثل خمیر بینه یا خمیر جوجه چینی است.


برخی از دانه های ذرت، مشکی، بنفش، قرمز تیره یا رنگی هستند و بنابراین آرد ذرتی که از این دانه ها تهیه می شود دارای رنگ دیگری است اما معمولا رنگ آرد ذرت نخودی یا زرد ملایم است.


آرد ذرت درجه زبری متفاوتی دارد و نرم ترین نوع آن آرد سفید یا آرد گندم زبرتر است.


در تهیه خمیر و نان از آرد ذرت استفاده می شود و البته ممکن است در برخی غذا ها نیز کاربرد داشته باشد.



چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم؟


آرد ذرت خام و خشک است و به رنگ نخودی یا زرد ملایم وجود دارد. دانه بندی آرد ذرت متفاوت است و می تواند ریزو نرم و یا درشت و زبر باشد. اما نشاسته ذرت نرم و لیف بوده و رنگ آن سفید است و یکی از ویژگی های نشاسته برای تشخیص سریع آن، صدای جیر جیر آن هنگام حرکت بین انگشتان است.


انتهای پیام/

ارسال نظر