صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۴ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
حجت‌الاسلام مرتضوی:

رقابت در پست و مقام محصولی جز دشمنی و افزایش بدی‌ها ندارد

مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران گفت:‌ بسیاری از مردم در مال‌اندوزی و به دست آوردن پست و مقام رقابت می‌کنند که محصول آن چیزی جز دشمنی و افزایش بدی‌ها نیست.
کد خبر : 515489

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گچساران، حجت‌الاسلام محسن مرتضوی در جلسه معرفتی با عنوان «تبیین خوبی‌ها از نگاه امام حسین علیه‌السلام» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران برگزار شد با تأکید بر رقابت در خوبی‌ها اظهار کرد: به رقابت در حسنات بپردازیم تا دنیا زیباتر و خوب‌تر شود و روابط به سمت نیکی‌ها به پیش رود؛ زیرا بسیاری از مردم در مال‌اندوزی و به دست آوردن پست، مقام و تفاخر رقابت می‌کنند که محصول آن چیزی جز دشمنی و افزایش بدی‌ها و مفاسد نیست.


وی شتاب در بهره‌گیری از فرصت‌ها را منطق قرآن کریم و روایات دانست و افزود: در منطق قرآن و روایات سرعت و شتاب در انجام کارها بسیار پسندیده بوده و عجله مذموم و ناپسند است.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گچساران اضافه کرد:‌ عجله یعنی کاری را پیش از زمان مناسب انجام دادن، به‌عنوان نمونه میوه را پیش از رسیدن، بچینیم یا اینکه نماز را قبل از داخل شدن در وقت نماز اقامه کنیم.در سوره اسرا (آیه 11) آمده، انسان به‌قدری عجول است که شر را خیر می‌پندارد و برای رسیدن به آن تلاش می‌کند.


مرتضوی سرعت را شتاب معنی کرد و عجله را شتاب‌زدگی نامید و ادامه داد: سرعت یعنی کار را به‌موقع و با شتاب انجام دهیم به‌عنوان نمونه به محض ورود به وقت نماز، نماز اول وقت بخوانیم؛ البته گاهی در روایت عجله به معنای سرعت هم به‌کار رفته به مانند این روایت که کار خیر و نیکی را که در انجامش شتاب نداشته‌اید را به‌حساب نیاورید. در نتیجه باید در کار نیک با یکدیگر رقابت کنیم و کار خوب را در وقت خود با سرعت و شتاب انجام دهیم.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر