صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۳ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹

طرز تهیه ی انواع سالاد مکزیکی خوشمزه

سالاد مکزیکی یک پیش غذای سالم و ساده است. در مطلب زیر روش درست کردن انواع سالاد مکزیکی آموزش داده شده است.
کد خبر : 515371

این سالاد علاوه بر طعم خوبی که دارد بسیار راحت و سریع آماده می‌شود و می توانید از سالاد مکزیکی به عنوان یک پیش غذای سالم و خوشمزه و یا حتی یک وعده‌ی شام استفاده کنید.


سالاد مکزیکی با کلم


مواد لازم:



  • کلم بنفش: 4پیمانه

  • فلفل دلمه زرد خرد شده: نصف پیمانه

  • فلفل دلمه قرمزخرد شده: نصف پیمانه

  • هویج خرد شده: ۱ پیمانه پر

  • گشنیز خرد شده: نصف پیمانه

  • سیب زمینی پخته شده: ۱ پیمانه

  • پیازچه خرد شده: ۵ شاخه متوسط

  • فلفل هالوپینو یا معمولی: ۱ عدد


دستور تهیه: کلم پیچ‌ها را خوب بشویید و به صورت خلالی و یک اندازه خرد کنید و در ظرفی بریزید. هویج‌ها را شسته و روی آن را بتراشید سپس آن‌ها را درشت، رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید.


فلفل دلمه ای خرد شده، فلفل هالوپینو خرد شده، سیب زمینی خلالی شده و گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.


سالاد را می‌توانید با سس مخصوص سالاد مکزیکی (که دستور تهیه آن در زیر آمده است) نوش جان کنید.


سس مخصوص سالاد مکزیکی با کلم و زیره


زمان آماده سازی 5 دقیقه


مواد لازم:



  • پودر زیره: سه چهارم قاشق چایخوری

  • آب لیموی تازه: دو سوم پیمانه

  • پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چای خوری

  • روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری

  • پودر فلفل قرمز: یک چهارم چای خوری

  • عسل: ۱ قاشق سوپخوری

  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم


طرز تهیه: ابتدا در یک کاسه پودر زیره و پودر تخم گشنیز را مخلوط کنید. عسل، آبلیموی تازه و روغن زیتون را به آن اضافه کنی و هم بزنید.


پودر فلفل چیلی را اضافه کنید و هم بزنید. نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه مواد را هم بزنید.


سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت



مواد لازم:



  • کلم پیچ بنفش: نصف کاسه ماست خوری

  • کلم پیچ سفید: نصف کاسه ماست خوری

  • کنسرو ذرت: 1 کاسه ماست خوری

  • کالباس: ۳۰۰ گرم

  • سس مایونز: 1 کاسه ماست خوری

  • شکر: نصف قاشق غذا خوری

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

  • ماست: 1 کاسه ماست خوری

  • سرکه: ۴ قاشق غذا خوری


دستور تهیه: کلم‌های بنفش و سفید را برگ برگ کنید و بشویید، سپس آن‌ها را ریز خرد کنید. کالباس را نیز ریز خرد کنید و همراه با کلم‌های خرد شده و ذرت مخلوط کنید.(البته  کمی از ذرت و کالباس‌های خرد شده را برای تزئین کنار بگذارید.)


تهیه ی سس: سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل، شکر و سرکه را به ترکیب ماست و سس اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید.


سس را به سالاد اضافه کنید و آن را نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا سس‌ها به خورد سبزیجات برود. کمی از سس را برای تزئین روی سالاد نگه دارید.


سالاد مکزیکی با مرغ و ذرت



مواد لازم:



  • کلم پیچ سفید: ۲۵۰ گرم

  • کلم پیچ بنفش: ۲۵۰ گرم

  • ذرت پخته شده  یا کنسرو ذرت: 80 گرم

  • کالباس یا گوشت مرغ پخته شده: 300گرم

  • نخود فرنگی: 80 گرم

  • خیار شور: ۲ عدد متوسط

  • هویج: 1 عدد متوسط

  • ماست: 300گرم

  • سس مایونز: 200 گرم

  • سرکه سفید: ۳ قاشق غذا خوری

  • آبلیمو: ۳ قاشق غذا خوری

  • روغن زیتون: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم


دستور تهیه: کلم پیچ‌ سفید را برگ برگ کنید و خوب بشویید و به صورت خلالی خرد کنید و در ظرفی بریزید.گوشت مرغ پخته شده یا کالباس‌ها را نیز خرد کنید و به کلم‌ها اضافه کنید. هویج ها را شسته و روی آن ها را بتراشید و درشت رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.


خیارشور را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نخودفرنگی و ذرت پخته شده را اضافه کنید و کلیه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.


تهیه‌ی سس سالاد:


سس مایونز، ماست، سرکه، آبلیمو، روغن‌زیتون، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید تا یک دست شوند. سس به دست آمده را روی سالاد ریخته و هم بزنید و کمی صبر کنید تا سس کاملا به خورد مواد برود.


روی سالاد را می‌توانید با گوجه‌های گیلاسی، ذرت، کالباس یا ... تزئین کنید.


نکته: می توانید طبق ذائقه ی خود به این سالاد کشمش و قارچ نیز اضافه کنید.


سالاد ماکارانی مکزیکی



مواد لازم:



  • ماکارونی فرمی: 500گرم

  • ذرت: 100گرم

  • لوبیا قرمز یا سفید یا چیتی پخته: 300گرم

  • زیتون سیاه خرد شده: 100گرم

  • گوجه فرنگی ریز نصف شده: 10عدد

  • پیازچه خرد شده: 50 گرم

  • پیاز کوچک قرمز نازک حلقه شده: 1عددگرم

  • گیشنیز خورد شده: 50گرم

  • خیارشور خورد شده: 100گرم

  • سس سالسای تند: 100گرم

  • خامه: 150گرم

  • مایونز: 100گرم

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری

  • پودر میخک: نصف قاشق چایخوری

  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه: در یک قابلمه مناسب ماکاروانی را حدود 10 دقیقه در آب جوش همراه با یک قاشق روغن مایع و نمک بگذارید پخته شود سپس با آب سرد آبکش کنید.


لوبیا را چند ساعت بخیسانید سپس بگذارید بپزد. (می توانید از کنسرو لوبیا نیز استفاده کنید.)


سس سالسا، خامه و ادویه ها و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و مواد سالاد را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید.برای تزیین سالاد، گوجه فرنگی های ریز و زیتون را خورد کرده و روی سالاد قرار دهید.


سالاد مکزیکی سبزیجات



مواد لازم:



  • آووکادوی خرد شده: یک عدد

  • ذرت پخته شده: یک پیمانه

  • شکر: یک سوم پیمانه

  • نخودفرنگی پخته شده: یک پیمانه

  • فلفل سبز خرد شده: نصف پیمانه

  • فلفل قرمز خرد شده: نصف پیمانه

  • سرکه‌ی سیب: یک سوم پیمانه

  • گیشنیز خورد شده: یک پیمانه

  • نمک: یک قاشق چایخوری

  • فلفل: یک قاشق چایخوری

  • روغن زیتون: نصف پیمانه

  • پیاز قرمز خرد شده: یک عدد متوسط

  • گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد متوسط

  • لوبیا سفید پخته شده: یک پیمانه


طرز تهیه: در ظرف بزرگی، روغن زیتون، شکر، سرکه سیب،  نمک و فلفل را با هم مخلوط ‌کنید.گوجه فرنگی، نخودفرنگی، لوبیاسفید، ذرت و پیاز را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید.


گشنیز خرد شده و فلفل قرمز و سبز را اضافه کرده و مواد سالاد را خوب به هم بزنید. سالاد آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و موقع سرو آووکادو را به آن اضافه کنید.


انتهای پیام/

برچسب ها: سالاد
ارسال نظر