صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۲ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹

 چگونه کیک میوه های تابستانی به روش آسان تهیه کنیم؟

اگر می خواهید در فصل تابستان یک کیک مقوی و خوشمزه درست کنید، ما طرز تهیه کیک میوه های تابستانی را به روش آسان در منزل را در مطلب زیر آموزش داده ایم.
کد خبر : 515310

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، کیک میوه های تابستانی یکی از بهترین عصرانه هایی است که می توان در تابستان میل کرد.


 با ما همراه باشید با ساده ترین روش تهیه کیک میوه های تابستانی:



آموزش کیک میوه های تابستانی


مواد لازم:


تخم مرغ(زده و سفیده جدا)/ 4 عدد


شکر/ 120 گرم


وانیل/ یک چهارم قاشق چایخوری


بکینگ پودر/ 1 قاشق چایخوری


خامه قنادی/ 600 گرم


شیر کم چرب/ به میزان لازم


میوه های تابستانی/ به میزان لازم


طرز تهیه:


فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.


داخل ظرف مناسبی زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را هم بزنید تا کرم رنگ شوند.


 سفیده تخم مرغ را بصورت جدا هم بزنید تا فرم بگیرد سپس به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.


آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید.


نکته: برای پف بیشتر سه بار آرد و بکینگ پودر را الک کنید و به مایه اضافه کنید.


کف قالب مورد نظرتان را کاغذ روغنی گذاشته و چرب کنید و مایه کیک را داخل قالبها بریزید.


قالب ها را  به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.


بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه که کیک پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود سپس از قالب خارج کنید و از وسط به دو لایه مساوی برش دهید.


خامه قنادی را در ظرفی به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد سپس داخل قیف قنادی سایز بزرگ بریزید.


 با قلمو مخصوص آشپزی، لایه ی اول کیک را با مقداری شیر مرطوب کنید و خامه قنادی را به شکل دلخواه روی لایه اول فرم دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.


 دوباره روی کیک را با مقداری شیر مرطوب کرده و با قیف قنادی خامه کشی کنید.


کیک را با برش‌های میوه‌های تابستانی تزیین کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر